Pure Encapsulations, Probiotic 123, Пробіотики, 60 г

Код: 32501
Фото товару Pure Encapsulations, Probiotic 123, Пробіотики, 60 г
Фото складу Pure Encapsulations, Probiotic 123, Пробіотики, 60 г
Фото використання Pure Encapsulations, Probiotic 123, Пробіотики, 60 г
Основне фото товара Pure Encapsulations, Probiotic 123, Пробіотики, 60 г
(5)
2868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Хороші дієтичні джерела пробіотичних бактерій включають йогурт. На жаль, ваші можливості обмежені, якщо ви не можете споживати молочні продукти. Хоча діти також можуть отримати користь ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Пробіотики 60 г

Pure Encapsulations, Probiotic 123, Пробіотики, 60 г

Опис

Хороші дієтичні джерела пробіотичних бактерій включають йогурт. На жаль, ваші можливості обмежені, якщо ви не можете споживати молочні продукти. Хоча діти також можуть отримати користь від пробіотиків (через підтримку здорового балансу дріжджів), але може бути важко змусити їх ковтати таблетки.

Хороша новина полягає в тому, що Probiotic 123 не містить молочних продуктів! Ця порошкоподібна добавка забезпечує загалом 2,25 мільярда КУО корисних бактерій, які підтримують травлення та здоров’я шлунково-кишкового тракту, а також імунітет.

Пробіотична суміш Probioitic 123 забезпечує необхідну флору, включаючи два штами біфідобактерій, без будь-яких молочних продуктів. Lactobacillus acidophilus підтримує шлунково-кишковий бар’єр, який запобігає виходу токсинів і неперетравлених молекул їжі в інші частини тіла, де вони можуть призвести до інфекцій; це пов’язано з його потенціалом підтримувати міцність слизової оболонки шлунково-кишкового тракту. Крім того, біфідобактерії можуть полегшити дискомфорт через діарею.

Нарешті, пробіотики зміцнюють вашу імунну систему кількома способами. Добавки з пробіотиком 123 можуть сприяти здоровому рівню виробництва цитокінів у товстій кишці. У той же час вони можуть посилити функціонування Т-клітин, В-клітин і NK-клітин, які намагаються боротися з мікробами, які можуть викликати захворювання у вас або вашої дитини.

Зберігайте Probiotic 123 у холодильнику, щоб зберегти життєздатність бактеріальних культур.

Дітям від року до трьох років приймати по половині ложки щодня. Дорослим і дітям старше чотирьох років приймати по одній ложці на день. Ви можете змішати порошок з яблучним пюре, щоб вашій дитині було легше вживати цю дитячу суміш. При рекомендованому розмірі порції кожної упаковки Probiotic 123 має вистачити приблизно на п’ять-десять місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 0,37 грама) Порції в упаковці: 162 Кількість на порцію / Пробіотична суміш 2,25 мільярда КУО / Забезпечення: Bifidobacterium bifidum (Bb-06) Bifidobacterium lactis (Bl-04) Lactobacillus acidophilus (La-14) Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза). Без глютену / Без молочних продуктів / Без сої / Без ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Дітям від 1 до 3 років приймати по половині мірної ложки щодня. Дітям від 4 років приймайте по 1 мірній ложці щодня або за вказівкою медичного працівника. Змішайте з яблучним пюре або йогуртом.

Запобіжні заходи

Зберігати в холодильнику. Захищено від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Пробіотики можуть бути протипоказані особам з ослабленим імунітетом. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або ослаблений імунітет, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся. перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником. Ця формула потребує охолодження, щоб зберегти життєздатність культури. Примітка: Упаковується за вагою, а не за об’ємом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності