Black Cohosh 2.5, Клопогон кістевидний, 120 капсул

Код: 32500
Фото товару Black Cohosh 2.5, Клопогон кістевидний, 120 капсул
Фото складу Black Cohosh 2.5, Клопогон кістевидний, 120 капсул
Фото використання Black Cohosh 2.5, Клопогон кістевидний, 120 капсул
Основне фото товара Black Cohosh 2.5, Клопогон кістевидний, 120 капсул
(5)
2911 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
З віком жінки можуть відчувати неприємні симптоми. Червоне, почервоніле обличчя, що супроводжується пітливістю, є звичайним явищем і, як правило, повязане зі змінами кровообігу в кровоносних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Клопогон кістевидний 120 капсул

Black Cohosh 2.5, Клопогон кістевидний, 120 капсул

Опис

З віком жінки можуть відчувати неприємні симптоми. Червоне, почервоніле обличчя, що супроводжується пітливістю, є звичайним явищем і, як правило, пов’язане зі змінами кровообігу в кровоносних судинах. Старіння може заважати вашому повсякденному життю та комфорту. Усі ці симптоми, як правило, є результатом змін рівня гормонів, які відбуваються, наприклад, зниження рівня естрогену або прогестерону. Однак не варто впадати у відчай.

Хоча зупинити симптоми менопаузи або перименопаузи майже неможливо, є способи полегшити їх вплив, зменшивши їх частоту або тяжкість. Black Cohosh 2.5 містить натуральний екстракт чорного клопога. Ця трава, також відома як корінь Cimicifuga racemosa, зустрічається по всій Північній Америці та Європі. Це може дозволити вашому тілу підтримувати здоровий рівень лютеїнізуючого гормону (ЛГ), який виробляється гіпофізом; літні жінки можуть виробляти занадто багато його в деяких випадках. Як наслідок, ви можете почуватися здоровішими та почуватись комфортніше, тому менопауза не обов’язково означає втрату активності чи відмову від того, що вам подобається.

Крім того, основний інгредієнт цієї добавки також може зв’язуватися з рецепторами естрогену у вашому тілі, нарешті, він може підтримувати здоровий рівень кісткової маси, яка іноді може слабшати з віком.

Одна овочева капсула містить 250 міліграмів екстракту клопогона. Вміст було стандартизовано, щоб отримати 2,5% тритерпенових глікозидів, які можуть допомогти покращити ваш настрій і сприяти сну, одночасно зменшуючи дратівливу нічну пітливість.

Кожна пляшка Black Cohosh 2,5 by містить 120 капсул, яких вистачить приблизно на два-чотири місяці при рекомендованому дозуванні однієї або двох капсул на день, розділених на прийоми між прийомами їжі.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт (корінь) клопога (Cimicifuga racemosa) 250 мг / (Стандартизовано для вмісту 2,5% тритерпенових глікозидів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви приймаєте ліки за рецептом або маєте захворювання печінки. Ваш медичний працівник може вирішити контролювати функцію печінки під час прийому цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клопогон кістевидний (Black Cohosh Root)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності