Balanced Immune, Підтримка імунітету, 60 капсул

Код: 32473
Фото товару Balanced Immune, Підтримка імунітету, 60 капсул
Фото складу Balanced Immune, Підтримка імунітету, 60 капсул
Фото використання Balanced Immune, Підтримка імунітету, 60 капсул
Основне фото товара Balanced Immune, Підтримка імунітету, 60 капсул
(5)
3674 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Частина імунного протоколу PureResponse для здорового імунного балансу та функціонування Містить суміш ресвератролу, куркуміну з покращеним засвоєнням, чорного імбиру, брокколі, кверцетину та вітаміну D ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка імунітету 60 капсул

Balanced Immune, Підтримка імунітету, 60 капсул

Опис

Частина імунного протоколу PureResponse для здорового імунного балансу та функціонування Містить суміш ресвератролу, куркуміну з покращеним засвоєнням, чорного імбиру, брокколі, кверцетину та вітаміну D Підтримує здорову реакцію власної тканини, баланс цитокінів, функцію печінки та клітин захист Сприяє роботі суглобів, шлунково-кишкового тракту та щитовидної залози Підтримує імунний баланс і цілісність тканин, частково шляхом націлювання на NLRP (білки NOD-подібних рецепторів) і шляхи NF-κB для модулювання виробництва цитокінів; NLRPs діють як внутрішньоклітинні датчики для окислювальних і екологічних стресорів Сприяє численним шляхам транскрипції ферментів і генів, включаючи SIRT1 і Nrf2 Сприяє здоров’ю тканин суглобів, шлунково-кишкового тракту та щитовидної залози, на які впливають імунологічні фактори. Balanced Immune розроблено для підтримки імунного балансу та цілісності тканин. ‚ частково шляхом націлювання на шляхи NLRP і NF-κB для модуляції виробництва цитокінів. NLRP (NOD-подібні рецепторні білки) діють як внутрішньоклітинні сенсори до окисних факторів і факторів зовнішнього середовища. Дослідження показують, що куркумін і вітамін D підтримують здорову реакцію клітин, частково модулюючи цей шлях. Формула також сприяє численним шляхам транскрипції ферментів і генів, спрямованих на метаболізм поживних речовин у печінці, детоксикацію та захист клітин від окисного стресу. Чорний імбир і ресвератрол підтримують здоровий рівень білка SIRT1. SIRT1 підтримує клітинний гомеостаз, відіграє важливу роль у секреції інсуліну та гомеостазі глюкози, а також впливає на метаболізм глюкози та ліпідів у печінці. У подвійному сліпому, плацебо-контрольованому, перехресному дослідженні 100 мг екстракту чорного імбиру Sirtmax протягом семи тижнів підтримували здоровий метаболізм глюкози та контроль ваги, тоді як дослідження in vitro його активних компонентів свідчать про п’ятикратне збільшення активності SIRT1 порівняно з ресвератрол. Сульфорафан і ресвератрол підтримують активність Nrf2, фактора транскрипції, який підтримує клітинну функцію, сприяючи клітинній детоксикації та захисту від окислювального стресу.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порція в контейнері: 60 Кількість на порцію / %DV Вітамін D (як холестерин) (D3) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% фітосоми куркуми Meriva 200 мг / (Екстракт куркуми довгої (корінь) і соняшниковий фосфоліпідний комплекс) (стандартизований для вмісту 18% кукуміноїдів) Брокколі 150 мг / (Brassica oleracea italica) канцентрат паростків (ціла рослина) (стандартизований для вмісту 600 мкг сульфорафану) Транс-ресвератрол (з японського споришу (Polygonum cuspidatum) екстракт ( корінь)) 100 мг / Екстракт чорного імбиру Sirtmax (Kaempferia parviflora) (корінь) 50 мг / Кверцетин 60 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанські капсули (целюлоза, вода), гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза) Без глютену / без ГМО / Гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час або між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності