Klaire Labs SFI, Vital-Zymes Chewable, Ферменти, 180 таблеток

Код: 32418
Фото товару Klaire Labs SFI, Vital-Zymes Chewable, Ферменти, 180 таблеток
Фото складу Klaire Labs SFI, Vital-Zymes Chewable, Ферменти, 180 таблеток
Фото використання Klaire Labs SFI, Vital-Zymes Chewable, Ферменти, 180 таблеток
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Vital-Zymes Chewable, Ферменти, 180 таблеток
2330 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Незважаючи на технологічний і медичний прогрес нашого суспільства, ми як ніколи схильні до слабкості та хвороб через зміни в нашому сучасному способі життя та споживанні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Ферменти 180 таблеток

Klaire Labs SFI, Vital-Zymes Chewable, Ферменти, 180 таблеток

Опис

Незважаючи на технологічний і медичний прогрес нашого суспільства, ми як ніколи схильні до слабкості та хвороб через зміни в нашому сучасному способі життя та споживанні їжі. Це тому, що багато продуктів сьогодні задовольняють апетит, але залишають наше тіло голодним за більш корисними поживними речовинами. Щоб подолати цю прогалину, медичні експерти створили харчові продукти та ліки, які можуть забезпечити наші тіла необхідними поживними речовинами. З усіх таблеток на ринку одними з найкращих є Vital-Zymes Chewable 180 таблеток. Зроблено Klaire Labs‚ Vital-Zymes можна жувати. Хоча цей тип добавки зазвичай приймають діти, багато дорослих, які не можуть ковтати звичайні таблетки, також отримують користь. Кожна доза містить близько п’яти ферментів цукру та чотирьох ферментів вуглеводів. Додаткові інгредієнти таблеток Vital-Zymes Chewable 180 включають ферменти рослинної клітковини та протеїнові ферменти, які забезпечують збалансований пакет вітамінів і мінералів. Плюсом є і натуральний вишневий смак.

Все, що вам потрібно зробити, це приймати дві жувальні таблетки Vital-Zymes Chewable 180 перед кожним прийомом їжі, якщо лікар не рекомендував інше. На додаток до важливої ​​ролі, яку цей продукт відіграє в розщепленні білків і жирів на прості та складні цукор і вуглеводи клітковини, які легше засвоюються, він також захищає ваші тканини ШКТ від запалення за допомогою пептидази серратії. Деякі пацієнти з синдромом «дірявої кишки» та іншими проблемами травлення помітили покращення свого стану та більший комфорт у повсякденному житті, незалежно від віку. Нехай вас не вводить в оману солодкий смак: багато хто стверджує, що жувальні таблетки так само ефективні, як і звичайні капсули! Пам’ятайте, що найкращий режим прийому добавок – це той, якого ви будете дотримуватися довгостроково. Якщо ви раніше не могли схуднути або приймати таблетки для шлунка, спробуйте Vital-Zymes Chewables. Цей флакон забезпечує 30 днів корисних ферментів.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Комплексна суміш ферментів 320 мг / З наступною мінімальною активністю ферментів: Специфічні для вуглеводів ферменти Амілаза 732 BAU Альфа-амілаза 40 DU Глюкоамілаза (з активністю бічного ланцюга ізомальтази) 12 AGU Специфічна для цукру Ферменти Лактаза 600 ALU Сахараза (Інвертаза) 160 SU Мальтаза 80 DP Пуллуланаза (Фермент дерозгалуження з активністю бічного ланцюга Ізомальтази) 10 U Специфічні ферменти для рослинних/рослинних волокон Целюлаза 200 CU Комплекс геміцелюлаза/пектиназа/фітаза 80 HSU Фітаза 4 PU Бета-глюканаза 8 BGU Альфа-галактозидаза 40 AGSU Галактоманаза 80 HCU Специфічні ферменти Кислотна протеаза 20 SAPU Комплекс протеаза/пептидаза 20 PC 16‚000 HUT (з активністю ендопептидази, екзопептидази та DPP-IV) Специфічні ферменти жиру Ліпаза 600 FIP Інші ферменти mes Serratia Пептидаза (кишковорозчинна оболонка) 1‚000 SPU Денна норма не встановлена. Одиниці – це ті, які використовуються в дев’ятому (IX) виданні Кодексу харчових хімічних речовин (FCC). Інші інгредієнти: ксиліт, маніт, стеаринова кислота, діоксид кремнію та натуральний вишневий ароматизатор. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця/клейковина та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Цей продукт виготовлено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP та ISO 9001: 2008.

Дозування

2 таблетки на день під час кожного прийому їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення