Klaire Labs SFI, MitoThera Capsule Formula, МітоТера, 120 капсул

Код: 32391
Основне фото товара Klaire Labs SFI, MitoThera Capsule Formula, МітоТера, 120 капсул
(5)
2433 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Одним із найбільш забутих факторів, що лежать в основі процесу старіння організму, є дисфункція клітинних мітохондрій. Здатність мітохондрій задовольняти високі енергетичні потреби мозку, печінки, серця, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI МітоТера 120 капсул

Klaire Labs SFI, MitoThera Capsule Formula, МітоТера, 120 капсул

Опис

Одним із найбільш забутих факторів, що лежать в основі процесу старіння організму, є дисфункція клітинних мітохондрій. Здатність мітохондрій задовольняти високі енергетичні потреби мозку, печінки, серця, м’язів, залоз внутрішньої секреції та інших тканин може бути порушена багатьма факторами, включаючи вплив токсинів, недостатнє споживання антиоксидантів, хвороби, генетичні фактори та зниження у функції клітин з віком. Накопичений ефект окисного пошкодження може порушити мітохондріальні мембрани та пошкодити ліпіди, ДНК та білки, що призведе до неоптимального функціонування уражених систем органів. MitoThera постачає ключові поживні речовини та енергетичні субстрати для захисту від вільних радикалів і допомагає мітохондріям виконувати свої важливі функції більш ефективно. Лецитин виключений з капсул MitoThera для кращої переносимості тими, хто чутливий до сої. MitoThera підсилює дію мультивітамінних формул MultiThera для людей, які потребують спеціальної харчової підтримки енергетичного обміну та здорового старіння.

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсулиПорція в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Магній (у вигляді магнію малатного комплексу) 45 мг / 11%Натрій (у вигляді динатрію сукцинату) 85 мг / 4%Коензим Q10 (убіхінон) 50 мг / Ацетил-L- Карнітин (у вигляді ацетил-L-карнітину HCI) 200 мг / N-ацетил-L-цистеїн (NAC) 100 мг / Альфа-ліпоєва кислота 100 мг / Моногідрат креатину 200 мг / Яблучна кислота (у вигляді комплексу магнію малату) 195 мг / Кверцетин (у вигляді дигідрату кверцетину) (отриманий з дерева японської пагоди) (софора японська) (екстракт квітів) 125 мг / Екстракт червоного винограду (Vitis vinifera) (насіння, шкірка, плід/м’якоть) (повний спектр фітонцидів) ‚ містить транс-ресвератрол) 25 мг / Бурштинова кислота (у вигляді динатрію сукцинату) 215 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), аскорбілпальмітат, мікрокристалічна целюлоза та діоксид кремнію. Без таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби та дріжджі. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Зроблено в США. Сертифікат GMP.

Дозування

4 капсули щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітинне здоров'я (Cellular Health)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення