Alpha Lipoic Acid 150 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Код: 32380
Фото товару Alpha Lipoic Acid 150 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото складу Alpha Lipoic Acid 150 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото використання Alpha Lipoic Acid 150 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Основне фото товара Alpha Lipoic Acid 150 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
(5)
1488 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Ваша імунна система завжди готова до зовнішніх загарбників мікробів, вірусів та інших хвороботворних мікроорганізмів які прагнуть знищити ваше здоровя. Один із способів це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Альфа-ліпоєва кислота 60 капсул

Alpha Lipoic Acid 150 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Опис

Ваша імунна система завжди готова до зовнішніх загарбників — мікробів, вірусів та інших хвороботворних мікроорганізмів — які прагнуть знищити ваше здоров’я. Один із способів це зробити — використання антиоксидантів, які не дають вільним радикалам (шкідливим молекулам) пошкодити ваші клітини. Незважаючи на те, що ваше тіло виробляє певну кількість антиоксидантів, ці запаси іноді можуть закінчитися, особливо якщо ви переживаєте тривалий період стресу, неправильне харчування або бездіяльність. Коли це відбувається, вільні радикали можуть легше атакувати та руйнувати ваші клітини, що може призвести до серйозних захворювань.

Регулярні фізичні вправи та дієта, багата антиоксидантами, яка включає велику кількість фруктів і зелених листових овочів, можуть боротися з вільними радикалами. Ви також можете їсти продукти, які містять альфа-ліпоєву кислоту, ще більш потужний антиоксидант. Альфа-ліпоєва кислота – це жирна кислота, яка зберігається у ваших клітинах, а також виводиться з організму; це означає, що всі ваші клітини можуть його використовувати.

Хороші дієтичні джерела альфа-ліпоєвої кислоти (ALA) включають червоне м’ясо, рисові висівки, пивні дріжджі, шпинат, брокколі та м’ясо органу. Ви також можете приймати зручну щоденну добавку, яка містить цю корисну жирну кислоту, наприклад альфа-ліпоєву кислоту Klaire Labs 150 мг.

Alpha-Lipoic Acid від Klaire Labs містить альфа-ліпоєву кислоту як єдиний активний інгредієнт. Окрім захисту клітин від пошкодження вільними радикалами, ця вегетаріанська добавка може підтримувати мозок і нервову систему. Це також може пом'якшити злегка пошкоджену шкіру внаслідок старіння або впливу сонця.

Приймайте одну капсулу щодня, якщо інше не призначено вашим лікарем. Кожен флакон містить 60 вегетаріанських капсул.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire. com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Кількість на капсулу Альфа-ліпоєва кислота 150 мг Денна норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: целюлоза, вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода) та L-лейцин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі в день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення