Quicksilver Scientific, NAD+ Platinum, Нікотинамід НАД, 100 мл

Код: 32304
Фото товару Quicksilver Scientific, NAD+ Platinum, Нікотинамід НАД, 100 мл
Фото складу Quicksilver Scientific, NAD+ Platinum, Нікотинамід НАД, 100 мл
Фото використання Quicksilver Scientific, NAD+ Platinum, Нікотинамід НАД, 100 мл
Основне фото товара Quicksilver Scientific, NAD+ Platinum, Нікотинамід НАД, 100 мл
(5)
4586 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
NAD Platinum Універсальна формула довголіття, яка підтримує 3 ключові основи довголіття генерація NAD, активація та метилювання сіртуїну. Ця суміш із високою біодоступністю базується на посиленні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Quicksilver Scientific Нікотинамід НАД 100 мл

Quicksilver Scientific, NAD+ Platinum, Нікотинамід НАД, 100 мл

Опис

NAD+ Platinum Універсальна формула довголіття, яка підтримує 3 ключові основи довголіття: генерація NAD+, активація та метилювання сіртуїну. Ця суміш із високою біодоступністю базується на посиленні NMN від NAD+ Gold, посилюючи його потужність за допомогою активаторів сіртуїну та вітамінів групи B. Найпряміший попередник молекули Quicksilver Scientific «анти-старіння» – NAD+ є генетичним ключем до довголіття, але рівень природним чином знижується з віком людини. NMN є найбільш прямим попередником NAD+ (на відміну від NR, який зазвичай використовується в добавках NAD+). Кофактори NAD+ і сіртуїну, що підвищують ефективність, для досягнення оптимальних результатів – підтримують когнітивні, імунні та метаболічні функції за допомогою цієї унікальної потужної суміші. Ресвератрол і кверцетин допомагають зарядити білки довголіття для підтримки цілісності геному та оптимального функціонування клітин. TMG і вітаміни групи B допомагають підтримувати збалансоване метилювання та підтримувати цикл NAD+. Неперевершена біодоступність – їх ексклюзивна ліпосомальна технологія доставки імітує власну транспортну систему організму NMN і забезпечує швидке надходження в кровотік і клітини.

Офіційний сайт: https: //www. quicksilverscientific. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2,5 мл (½ чайної ложки) Порція в контейнері: 40 Кількість на порцію / %DV Рибофлавін (у вигляді рибофлавін-5-фосфату) 3,6 мг / 277% Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 250 мкг / 10417% NMN (β- Мононуклеотид нікотинаміду) 50 мг / Запатентована суміш 60 мг / Триметилгліцин (у вигляді бетаїну)‚ Кверцетин дигідрат (з квітки софори японської)‚ Ресвератрол (з кореня Polygonum cuspidatum) Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вода, гліцерин, етанол, фосфоліпіди (з очищеного лецитину насіння соняшнику), токоферсолан, тригліцериди середнього ланцюга, натуральні цитрусові олії, природні змішані токофероли. Натуральний ароматизатор.

Дозування

Приймати по 1/2 ч. л. через рот. Потримати в роті 30 секунд перед проковтуванням. Повторіть до бажаної дози або за вказівкою медичного працівника. Приймати натщесерце, принаймні за 10 хвилин до їжі. Використати протягом 90 днів після відкриття.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Використати протягом 90 днів після відкриття.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Нікотинамід НАД (Nicotinamide NAD)
Liposomal GABA with L-Theanine, ГАМК, 50 мл
(5)
2119 грн
Доставлення