NuMedica, ImmunoG PRP Powder, Підтримка імунітету, 300 г

Код: 32185
Фото товару NuMedica, ImmunoG PRP Powder, Підтримка імунітету, 300 г
Фото складу NuMedica, ImmunoG PRP Powder, Підтримка імунітету, 300 г
Фото використання NuMedica, ImmunoG PRP Powder, Підтримка імунітету, 300 г
Основне фото товара NuMedica, ImmunoG PRP Powder, Підтримка імунітету, 300 г
3618 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
ImmunoG PRP Powder - натуральне бичаче молозиво, зібране протягом 24 годин після пологів. Ця формула є повноцінною їжею, що містить IgG і поліпептиди молозива, включаючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NuMedica Підтримка імунітету 300 г

NuMedica, ImmunoG PRP Powder, Підтримка імунітету, 300 г

Опис

ImmunoG PRP Powder - натуральне бичаче молозиво, зібране протягом 24 годин після пологів. Ця формула є повноцінною їжею, що містить IgG і поліпептиди молозива, включаючи основні PRP. Він також забезпечує білок, імунні фактори, фактори росту, вітаміни та мінерали для забезпечення здоров’я та життєвої сили природним шляхом. Численні наукові дослідження показали, що молозиво підтримує імунну та цитокінову системи людини. Молозиво великої рогатої худоби багатше на імунні фактори, ніж молозиво людини, і біологічно переноситься на людину.

Офіційний сайт: https: //www.numedica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (10 грамів) Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 40 Холестерин 10 мг / 3% Загальний вміст вуглеводів 2 г / Цукор 2 г / Білок 6 г / 12% Кальцій 125 мг / 12% Натрій 40 мг / 2% Калій 90 мг / 4% патентована суміш молозива 10‚000 мг / молозиво (пастеризоване бичаче попереднє молоко) поліпептиди молозива (PRPs) імуноглобулін G (IgG) (2‚500 мг) соняшниковий лецитин (без ГМО) тригліцериди середнього ланцюга (MCT) Відсоток на добу Значення на основі дієти на 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Містить молоко. Не містить: яєць, риби, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці, сої, штучних барвників, підсолоджувачів або консервантів. Цей продукт відповідає або перевищує стандарти якості cGMP. Не містить глютену.

Дозування

Змішайте одну мірну ложку (10 грамів) у неохолодженій воді або іншому напої один раз на день або за вказівкою вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо ви вагітні або перенесли трансплантацію органів. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст продається за вагою, а не за обсягом. Під час транспортування та транспортування можливе деяке осідання. Кількість продукту, що міститься в 1 мірній ложці, може бути більше або менше 10 грам через варіації в поводженні та щільності продукту. Застереження щодо алергенів: містить молоко.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
NuMedica, NOVA Complete Original, L-Цитруллін, 206 г
(4.8)
3349 грн
Доставлення
NuMedica, Power Reds Strawberry Kiwi, Суперфуд, 300 г
(5)
3349 грн
Доставлення