B12-Active Cherry, Вітамін B12, 30 таблеток

Код: 32119
Фото товару B12-Active Cherry, Вітамін B12, 30 таблеток
Фото складу B12-Active Cherry, Вітамін B12, 30 таблеток
Фото використання B12-Active Cherry, Вітамін B12, 30 таблеток
Основне фото товара B12-Active Cherry, Вітамін B12, 30 таблеток
(5)
798 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Вітамін B-12 один із багатьох вітамінів, необхідних вашому організму для підтримки стабільного рівня енергії. Зазвичай ви можете отримати достатній рівень цієї поживної речовини, дотримуючись ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Вітамін B12 30 таблеток

B12-Active Cherry, Вітамін B12, 30 таблеток

Опис

Вітамін B-12 – один із багатьох вітамінів, необхідних вашому організму для підтримки стабільного рівня енергії. Зазвичай ви можете отримати достатній рівень цієї поживної речовини, дотримуючись повноцінної дієти, яка містить м’ясо, птицю, молочні продукти та збагачені зернові та інші злаки. Однак якщо у вас певна харчова алергія або ви веган, можливо, ви не отримуєте необхідної кількості вітаміну D.

Якщо ви починаєте відчувати втому, примхливість або застуду частіше, ніж зазвичай, у вас може бути дефіцит вітаміну B-12; якщо його не лікувати, це може спричинити анемію, яка є небезпечною для життя. Захворювання зазвичай лікується прийомом добавки B-12.

B12 Active Chewable від Integrative Therapeutics є кошерним, вегетаріанським і органічним. Кожна таблетка також не містить кукурудзи, молочних продуктів, глютену, сої, цукру, пшениці та дріжджів.

Активним інгредієнтом цієї добавки зі смаком вишні є вітамін B-12 (кобаламін). Хоча вітамін B12 найбільш відомий своєю роллю у виробництві енергії, він також забезпечує кілька додаткових переваг для здоров’я:

Кожна таблетка B12 Active містить 1 мг вітаміну B-12. Ретельно розжовуйте одну таблетку зі смаком вишні щодня під час або без їжі; повністю розжувати перед ковтанням. Один флакон містить місячний запас жувальних таблеток‚ для тих, кому важко ковтати капсули.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 жувальна таблетка Порції в упаковці: 30 на порцію / 5 DV Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 1 мг / 16667% добової норми. Інші інгредієнти: фруктоза, маніт, целюлоза, стеарат магнію та натуральний ароматизатор. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів, консервантів або інгредієнтів тваринного походження. Цей продукт містить натуральні інгредієнти, зміни кольору є нормальними. Це твердження не було оцінено Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Дозування

Приймати по 1 таблетці щодня; розжувати і розчинити в роті перед ковтанням.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B12 (Vitamin B12)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення