Integrative Therapeutics, Berberine Complex, Берберин, 90 капсул

Код: 32118
Фото товару Integrative Therapeutics, Berberine Complex, Берберин, 90 капсул
Фото складу Integrative Therapeutics, Berberine Complex, Берберин, 90 капсул
Фото використання Integrative Therapeutics, Berberine Complex, Берберин, 90 капсул
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Berberine Complex, Берберин, 90 капсул
2142 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Мати здорову травну систему дуже важливо з кількох різних причин. Звичайні шлунково-кишкові проблеми варіюються від здуття живота та болю в животі до набагато гірших. Оскільки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Берберин 90 капсул

Integrative Therapeutics, Berberine Complex, Берберин, 90 капсул

Опис

Мати здорову травну систему дуже важливо з кількох різних причин. Звичайні шлунково-кишкові проблеми варіюються від здуття живота та болю в животі до набагато гірших. Оскільки ваша травна система є місцем, де поглинаються життєво важливі поживні речовини, нездорова система може призвести до дефіциту певних вітамінів і мінералів, незалежно від вашої дієти чи інших добавок, які ви приймаєте. У свою чергу, це може призвести до нездорової імунної системи, яка не зможе повністю захистити вас від хвороби. Ваш кишковий тракт також призначений для того, щоб у ньому містилися здорові бактерії, які необхідні для підтримки оптимального здоров’я травлення.

Хоча існують різні ліки, які відпускаються за рецептом, для лікування проблем з травленням, прийом добавок, таких як Berberine Complex від Integrative Theraputics, може бути настільки ж корисним. Це може працювати для вас без небажаних побічних ефектів.

Прийом Berberine Complex може допомогти вам підтримувати здоровий кишковий тракт. Доведено, що берберин, хімічна речовина, яка міститься в кількох різних рослинах, підтримує здоров’я кишкового тракту, підтримуючи здорові бактерії в ньому. Імунна система також отримує користь від берберину, оскільки він допомагає збалансувати мікроорганізми (кишкову флору), які живуть у кишковому тракті.

Інгредієнти, що містяться в цих вегетаріанських капсулах, включають наступне:

Одна пляшка з 90 капсулами Berberine Complex містить 15-денний запас при прийомі в рекомендованій дозі двох UltraCaps тричі на день.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в контейнері: 45 Кількість на 2 капсули %DV Загальний вміст вуглеводів Екстракт кореня ягоди звичайної (Berberis vulgaris) 6: 1 400 мг Екстракт кореня винограду (Berberis aquifolium) 6: 1 400 мг Корінь золотистого тюленя (Hydrastis canadensis) і Екстракт кореневища 100 мг, стандартизований для вмісту 5% загальних алкалоїдів, включаючи берберин, гідрастин і канадин. Відсоток добової норми (DV) базується на дієті на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна капсула (модифікована целюлоза), целюлоза, стеарат магнію та діоксид кремнію. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів, консервантів або інгредієнтів тваринного походження. Це твердження не було оцінено Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Дозування

Приймайте по 2 капсули тричі на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте цей продукт, якщо вагітні або годуєте грудьми. Якщо у вас діабет або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Берберин (Berberine)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення