Klaire Labs SFI, SAMe 200, S-Аденозил-L-метионін, 60 таблеток

Код: 32011
Фото товару Klaire Labs SFI, SAMe 200, S-Аденозил-L-метионін, 60 таблеток
Фото складу Klaire Labs SFI, SAMe 200, S-Аденозил-L-метионін, 60 таблеток
Фото використання Klaire Labs SFI, SAMe 200, S-Аденозил-L-метионін, 60 таблеток
Основне фото товара Klaire Labs SFI, SAMe 200, S-Аденозил-L-метионін, 60 таблеток
(5)
3641 грн.
Під замовлення
Цей SAMe 200 — це відомий SAMe фармацевтичного класу, виготовлений за умов низької температури та низької вологості. Кожна таблетка містить 200 мг елементарного SAMe з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI S-Аденозил-L-метионін 60 таблеток

Klaire Labs SFI, SAMe 200, S-Аденозил-L-метионін, 60 таблеток

Опис

Цей SAMe 200 — це відомий SAMe фармацевтичного класу, виготовлений за умов низької температури та низької вологості. Кожна таблетка містить 200 мг елементарного SAMe з 400 мг SAMe тозилатдисульфату. Ці кишковорозчинні таблетки з пролонгованим вивільненням забезпечують покращену доставку та відповідають або перевищують стандарти, встановлені Фармакопеєю США (USP). Технологія підрахунку повільного вивільнення оптимізує стабільність у шлунку та покращує пряме вивільнення та всмоктування в тонкому кишечнику. SAMe (S-аденозилметіонін) є похідною незамінної амінокислоти L-метіоніну і утворюється шляхом поєднання АТФ з L-метіоніном. SAMe є хіральною молекулою і складається з двох стереоізомерів: (S‚S) і (R‚S). Цей SAMe має високий рівень (65%) (S‚S) ізомеру‚ біологічно активної форми. SAMe має довгу історію клінічного використання з доведеними перевагами для метаболізму мозку, функції суглобів та детоксикації печінки. Деякі з відомих позитивних дій SAMe включають: • Міцність суглобів і сполучної тканини: SAMe підтримує виробництво здорової сполучної тканини та суглобових структур, вносячи свій компонент сірки в процеси транссульфурації, які допомагають утворювати глюкозамін і хондроїтинсульфати, критичні компоненти сполучної тканини. • Метаболізм головного мозку: SAMe служить основним джерелом метильних груп, які використовуються мозком у синтезі нейромедіаторів, таких як серотинін, L-допа, дофамін, і споріднених гормонів, які беруть участь у регуляції настрою. • Функція печінки: Метаболізм SAMe підтримує синтез глутатіону та глутатіон-залежних ферментів (глутатіонпероксидази та глутатіон-S-трансферази), які є важливими антиоксидантами, що використовуються в процесах детоксикації печінки.

Офіційний сайт: https://klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порція в упаковці: 60 Кількість на порцію / %DV S-аденозил L-метіонін (з 400 мг S-аденозил L-метіонін тозилат дисульфату) 200 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, силікат магнію, харчова глазур, стеарат магнію, гідроксид магнію стеаринової кислоти, гліцерин, діоксид кремнію, аргінін, альгінат натрію та оксид кальцію. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Зроблено в США. Сертифікація GMP.

Дозування

Дорослі: по 1 таблетці від 2 до 6 разів на день або за вказівкою медичного працівника. Не розжовуйте та не подрібнюйте таблетки.

Запобіжні заходи

Якщо вагітна молодше 18 років, жінка, яка годує грудьми, має захворювання або приймає ліки, що відпускаються за рецептом, у тому числі ті, що пов’язані з модуляцією настрою, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не перевищуйте 1‚600 мг SAMe на день (8 таблеток). Не приймайте на ніч, оскільки продукт може викликати тривогу, неспокій і безсоння. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F - 85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
S-Аденозил-L-метионін (S-Adenosyl-L-Methionine SAMe)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн.
Доставка