Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Vital-10, Пробіотики, 56 г

Код: 32000
Фото товару Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Vital-10, Пробіотики, 56 г
Фото складу Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Vital-10, Пробіотики, 56 г
Фото використання Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Vital-10, Пробіотики, 56 г
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Vital-10, Пробіотики, 56 г
2061 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Як ви, мабуть, знаєте, у вашому тілі є живі мікроорганізми, які корисні для вашого здоровя. Ці мікроорганізми насправді складаються з бактерій, дріжджів і грибків, але ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Пробіотики 56 г

Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Vital-10, Пробіотики, 56 г

Опис

Як ви, мабуть, знаєте, у вашому тілі є живі мікроорганізми, які корисні для вашого здоров’я. Ці мікроорганізми насправді складаються з бактерій, дріжджів і грибків, але не лякайтеся і не засмучуйтеся! Не всі бактерії погані або шкідливі.

Травна система має комбінацію як корисних, так і поганих бактерій. Щоб підтримувати оптимальне самопочуття, потрібно дотримуватися балансу. Цей баланс може бути порушений кількома способами: через дієту, хвороби, ліки та вплив навколишнього середовища. Коли цей баланс порушується, незалежно від причини, шкідливі бактерії та мікроорганізми переважають у кишечнику, що потенційно може призвести до сильного дискомфорту та шлунково-кишкових розладів, таких як діарея, харчова непереносимість та печія. Якщо знехтувати цими розладами, вони можуть стати більш серйозними.

Якщо ви можете підтримувати здорову мікрофлору кишечника, ви, швидше за все, будете насолоджуватися здоровим життям. Vital-10 від Klaire Labs був розроблений, щоб забезпечити оптимальну користь для здоров’я завдяки суміші 10 видів пробіотиків. Що ще важливіше, Vital-10 є гіпоалергенною запатентованою сумішшю; іншими словами‚ ексклюзивна технологія Klaire Labs гарантує, що ця формула не є тригером звичайної алергії чи будь-яких інших побічних ефектів.

Ця добавка підтримує здорову роботу шлунково-кишкового тракту, а також сприяє синтезу та засвоєнню необхідних поживних речовин, таких як вітамін К і комплекс вітамінів групи В. Певні мікроорганізми відіграють ключову роль у здоров’ї людини, і Vital-10 забезпечує їх таким чином, щоб максимізувати їхні переваги. Деякі з найважливіших пробіотиків у цій порошковій добавці включають:

Кожна упаковка Vital-10 від Klaire Labs містить дві унції, яких достатньо, щоб вистачило приблизно на один місяць при рекомендованому розмірі порції.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1/4 чайної ложки (1 грам) Порції в упаковці: 56 Кількість на порцію / Пробіотична суміш (10+ мільярдів КУО) 1 г / На основі інуліну (отриманого з кореня цикорію) Lactobacillus acidophilus 3,7+ мільярдів КУО / Біфідобактерії bifidum 1,4+ мільярдів КУО / Запатентована суміш: 4,9+ мільярдів КУО / Lactobacillus bulgaricus, lactobacillus rhamnosus, lactobacillus brevis, lactobacillus casei, lactobacillus salivarius, lactobacillus plantarum, streptococcus thermophi lus‚ bifidobacterium lactis. Денна норма не встановлена.Інші інгредієнти: Немає. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця/глютен, кукурудза, дріжджі та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Усі інгредієнти найвищої якості та чистоти. Розроблено для найбільш чутливих людей. Цей продукт виготовлено на підприємстві, зареєстрованому за GMP та ISO 9001: 2008.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1/4 чайної ложки щодня з їжею або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в холодильнику та щільно закритою, щоб зберегти ефективність продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення