Alpha Lipoic Acid 600 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Код: 31927
Фото товару Alpha Lipoic Acid 600 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото складу Alpha Lipoic Acid 600 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото використання Alpha Lipoic Acid 600 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Основне фото товара Alpha Lipoic Acid 600 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
(5)
3685 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Антиоксиданти - це молекули, які борються з дією вільних радикалів у вашому тілі. Вільні радикали маніпулюють вашими клітинами, змінюючи їх структуру, а іноді навіть вбиваючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Альфа-ліпоєва кислота 60 капсул

Alpha Lipoic Acid 600 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Опис

Антиоксиданти - це молекули, які борються з дією вільних радикалів у вашому тілі. Вільні радикали маніпулюють вашими клітинами, змінюючи їх структуру, а іноді навіть вбиваючи їх. Клітини, які постраждали від вільних радикалів, можуть призвести до проблем зі здоров’ям. Ваше тіло виробляє власні антиоксиданти, але з часом це виробництво зменшується.

З усіх антиоксидантів, які виробляє ваше тіло, альфа-ліпоєва кислота (АЛК) є одним з найпотужніших. Альфа-ліпоєва кислота є особливо корисним антиоксидантом, оскільки дослідження показали, що вона може заряджати та відновлювати інші антиоксиданти. Це також може підтримувати серцево-судинну систему, а також вашу нервову систему. Нарешті‚ він може підтримувати когнітивні здібності та пам’ять.

Більшість людей можуть отримати користь від більшої кількості альфа-ліпоєвої кислоти у своєму щоденному раціоні. На щастя, ви можете отримати достатню кількість АЛК із зручної добавки.

Капсули альфа-ліпоєвої кислоти забезпечують ваше тіло здоровою дозою АЛК. Ця формула містить 600 мг альфа-ліпоєвої кислоти, яка є потужним антиоксидантом, а також 30 мг вітаміну С. Вітамін С забезпечує додатковий стимул для вашої імунної системи, сприяючи загальному здоров’ю.

Рекомендоване дозування становить одну або дві овочеві капсули на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем. У стандартному дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами альфа-ліпоєвої кислоти має вистачити від одного до двох місяців.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Альфа-ліпоєва кислота (тіотична кислота) 600 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності