Pure Encapsulations, Borage Oil 1000 mg, Олія Бурачника, 60 капсул

Код: 31838
Фото товару Pure Encapsulations, Borage Oil 1000 mg, Олія Бурачника, 60 ка...
Фото складу Pure Encapsulations, Borage Oil 1000 mg, Олія Бурачника, 60 ка...
Фото використання Pure Encapsulations, Borage Oil 1000 mg, Олія Бурачника, 60 ка...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Borage Oil 1000 mg, Олія Бурачника, 60 ка...
(5)
2056 грн.
Під замовлення
Натуральна трава з щетиною, яка походить із Середземноморського регіону: саме звідти походить олія огуречника. Така добавка, як Олія огірочника 1‚000 мг, є більш зручним способом ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Олія Бурачника 60 капсул

Pure Encapsulations, Borage Oil 1000 mg, Олія Бурачника, 60 капсул

Опис

Натуральна трава з щетиною, яка походить із Середземноморського регіону: саме звідти походить олія огуречника. Така добавка, як Олія огірочника 1‚000 мг, є більш зручним способом забезпечити достатнє споживання гамма-ліноленової кислоти (GLA). Ця добавка містить олію огуречника холодного віджиму, яка складається з 20% ГЛК, що є найбільшою кількістю в будь-якому рослинному джерелі. Ви також можете бути спокійні, оскільки масло не містить жодних розчинників.

Чому GLA в олії огуречника має значення? Це жирна кислота, яка може підтримувати ваші суглоби та імунну систему. Ослаблені або хворі суглоби в колінах, зап’ястях або інших областях можуть призвести до болю або скутості; цей дискомфорт може вплинути на якість вашого життя та завадити вам виконувати фізичні навантаження, які допомагають підтримувати загальний стан здоров’я.

Гамма-ліноленова кислота підтримує міцність суглобів, сприяючи виробленню в організмі простагландину E1 (PGE1), який також може підтримувати функціонування кровоносних судин і здоровий кровотік.

Крім того, GLA в олії насіння огуречника підтримує активність цитокінів вашого організму, що може підвищити імунітет. Активність цитокінів бере участь у допомозі вашим імунним клітинам спілкуватися одна з одною; як наслідок, вони можуть працювати ефективніше, захищаючи вас від захворювання.

Кожна м’яка гелева капсула містить 1000 міліграмів олії огуречника (включаючи 200 міліграмів гамма-ліноленової кислоти) лише за десять калорій. Приймайте від однієї до чотирьох м’яких капсул на день під час їжі, розділеними дозами. Кожна пляшка олії огірочника 1‚000 мг містить 60 м’яких желатинових капсул‚ яких має вистачити від 15 днів до двох місяців у рекомендованому дозуванні.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / калорії 10 калорій з жиру 10 загального жиру 1 г / 2% вітаміну Е (у вигляді суміші токоферолів) 2 МО / 7% огірочника (Borago officinalis) олія (насіння) (холодна) -Пресований) 1‚000 мг / * Забезпечення: гамма-ліноленова кислота (GLA) 18:3 20% 200 мг / * *Денна норма не встановлена. Деякі добові норми, засновані на дієті з 2‚000 калорій. Ваші значення можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин‚ гліцерин‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-4 капсули на день, розділеними дозами, під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія Бурачника (Borage Oil)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності