Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 180 капсул

Код: 31823
Фото товару Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 180 ка...
Фото складу Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 180 ка...
Фото використання Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 180 ка...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 180 ка...
(5)
2066 грн.
Під замовлення
Чому хром важливий? Цей мікроелемент допомагає інсуліну в організмі регулювати рівень глюкози. Таким чином, це дозволяє вашому тілу перетворювати крохмаль, цукор, жири, які ви споживаєте, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Хром 180 капсул

Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 180 капсул

Опис

Чому хром важливий? Цей мікроелемент допомагає інсуліну в організмі регулювати рівень глюкози. Таким чином, це дозволяє вашому тілу перетворювати крохмаль, цукор, жири, які ви споживаєте, в енергію, яка дозволяє вам бути розумово та фізично активними щодня.

Стандартна західна дієта може залишити багатьох людей з відносно низьким рівнем хрому. Хоча це зазвичай не кваліфікується як справжній дефіцит, люди похилого віку, ті, хто переживає стрес, і ті, хто займається інтенсивними фізичними вправами, швидше за все, не мають достатньої кількості. Звичайні харчові джерела хрому включають цільнозернові злаки та хліб, сири, нежирне м’ясо та пивні дріжджі. З іншого боку, у більшості оброблених харчових продуктів дуже мало хрому; це на додаток до того факту, що дієта з високим вмістом простих цукрів може спричинити виведення більшої їх кількості через сечу. Крім того, кишковий тракт поглинає відносно мало хрому, який ви споживаєте. Як наслідок, така добавка, як «Піколінат хрому 200 мг» може бути більш зручним рішенням для вас.

Піколінат хрому є формою мінералу з високою біодоступністю, що полегшує його засвоєння та використання людським організмом. На додаток до підтримки використання ліпідів і вуглеводів, він також активує ферменти, які беруть участь у необхідних функціях організму, наприклад, у вашому метаболізмі. Нарешті, це може мати невеликий позитивний вплив на підтримку здорової ваги та нарощування чистої м’язової маси в поєднанні з регулярною аеробною активністю, силовими тренуваннями та здоровим харчуванням.

Приймайте від однієї до трьох капсул на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка хрому піколінату 200 мкг на 180 капсул має тривати від двох до шести місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Хром (у вигляді піколінату хрому) 200 мкг / 167% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-3 капсули в день, розділеними дозами, під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хром (Chromium)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності