Pure Encapsulations, Cranberry/d-Mannose, Журавлина, 90 капсул

Код: 31755
Фото товару Pure Encapsulations, Cranberry/d-Mannose, Журавлина, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Cranberry/d-Mannose, Журавлина, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Cranberry/d-Mannose, Журавлина, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Cranberry/d-Mannose, Журавлина, 90 капсул
3234 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Журавлина широко відома своїм потенціалом сприяти комфорту сечовивідних шляхів шляхом полегшення деяких легких симптомів сечовивідних шляхів. На жаль, журавлинний сік або сокові коктейлі можуть містити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Журавлина 90 капсул

Pure Encapsulations, Cranberry/d-Mannose, Журавлина, 90 капсул

Опис

Журавлина широко відома своїм потенціалом сприяти комфорту сечовивідних шляхів шляхом полегшення деяких легких симптомів сечовивідних шляхів. На жаль, журавлинний сік або сокові коктейлі можуть містити доданий цукор, який ви не хочете чи не потребуєте. Крім того, ці цукру можуть сприяти росту нездорових бактерій, створюючи більш сприятливе для них середовище; це в першу чергу перешкоджає меті екстракту журавлини!

Натомість спробуйте зручну добавку, як-от «Журавлина/d-манноза». На додаток до екстракту журавлини Cran-Max, отриманого з 100-відсоткової чистої сухої речовини плодів журавлини, ці капсули також містять d-маннозу. d-Маноза — це простий цукор, що міститься в журавлині та інших фруктах, і може забезпечити додаткову підтримку здорової поверхні слизової оболонок статевих органів, репродуктивних органів і сечовидільної системи.

Вважається, що екстракт журавлини діє, підтримуючи здорову стінку сечового міхура завдяки взаємодії з лектиновими рецепторами; це може запобігти витоку потенційно шкідливих відходів. Хоча це не може зупинити ІСШ, що вже виникло, але може допомогти запобігти майбутнім випадкам, не даючи шкідливим бактеріям повторно прикріпитися до клітин, що вистилають ваш сечовий міхур.

Жіночий організм більш сприйнятливий до розвитку бактеріального середовища, що негативно впливає на уретру і сечовий міхур. У результаті ця підтримка може бути особливо корисною для жінок. Відчуйте себе впевненіше та позбавтеся відволікаючих факторів хворобливих інфекцій сечовивідних шляхів сьогодні!

Приймайте від двох до шести овочевих капсул на день, розділеними дозами. Ви можете приймати цю добавку під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки журавлини/d-маннози має вистачити від 15 до 45 днів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Концентрат журавлини (Vaccinium Macrocarpon) (фрукти) 200 мг / D-манноза 900 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), аскорбілпальмітат, клітковина журавлини, олія насіння журавлини, гуарова камедь, соняшниковий лецитин. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-3 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в закритому вигляді в сухому прохолодному місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Журавлина (Cranberry)