Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 120 капсул

Код: 31743
Фото товару Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 120 капсул
3277 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Multi td це мультивітамінно-мінеральна формула, що вживається два рази на день, яка забезпечує концентрований запас основних поживних речовин, необхідних для оптимального рівня біодоступності та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мультивітаміни 120 капсул

Pure Encapsulations, Multi t/d, Мультивітаміни, 120 капсул

Опис

Multi t/d — це мультивітамінно-мінеральна формула, що вживається два рази на день, яка забезпечує концентрований запас основних поживних речовин, необхідних для оптимального рівня біодоступності та використання. Ця потужна добавка поєднує фундаментальну підтримку зі зручністю потужної, але добре переносимої формули. Ця добавка є гіпоалергенною, що робить її ідеальною для вас, якщо у вас чутливість до дієти або алергія.

Чому варто приймати Multi t/d?

Овочеві капсули Multi t/d забезпечують потужну ефективну колекцію антиоксидантів‚ які націлені на вільні радикали, які можуть завдати шкоди. Крім того, вітаміни та мінерали формули забезпечують підтримку різноманітних біологічних функцій; вони беруть участь у процесах нервової системи, здоров’ї кісток, метаболізмі гормонів і поживних речовин, здоров’ї очей (зір) та ефективному використанні глюкози вашим тілом.

Multi t/d включає лютеїн (з чистого екстракту квіток календули) і зеаксантин, які, як було зазначено в ряді досліджень, мають здатність сприяти здоровому макулярному пігменту, оптичній щільності кришталика та гостроті зору. Він також містить такі поживні речовини, як вітамін B-6, вітамін B-12‚ і фолієву кислоту, які сприяють безперебійній роботі серцево-судинної системи. Ця добавка може відігравати важливу роль у добре збалансованій дієті з низьким вмістом насичених жирів і холестерину.

Більшість сильнодіючих інгредієнтів, що містяться в Multi t/d, походять із природних джерел. Інші поживні речовини, які він забезпечує, включають тіамін, рибофлавін, вітамін B-5, вітамін E (із сої), вітамін D-3 і бета-каротин. Він також містить лікопін, фітохімічну речовину, яка походить з натурального томатного концентрату і може служити антиоксидантом і запобігати дегенерації макули, одночасно знижуючи ризик розвитку раку або серцево-судинних захворювань. Багато елементів формули Multi t/d природним чином містяться в яскраво забарвлених фруктах і овочах, які відомі своєю різноманітною користю для здоров’я.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін А (у вигляді бета-каротину) 2‚250 МО / 45% вітаміну С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 417% вітаміну D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 500 МО / 125% вітаміну Е (у вигляді D-альфа-токоферолу сукцинату) 50 МО / 167% тіаміну (у вигляді тіаміну HCl) (B1) 25 мг / 1‚667% рибофлавіну 17,35 мг / 1‚021% (у вигляді вітаміну B2 і 28% рибофлавіну 5) Фосфат (активований B2)) Ніацин (у вигляді ніацину та 67% ніацинаміду) 37,5 мг / 188% вітаміну B6 10,4 мг / 520% ​​(у вигляді піридоксину гідрохлориду та 40% піридоксалю 5' фосфату (активований B6)) Фолат (у вигляді метафоліну‚ L -5 MTHF) 400 мкг / 100% вітамін В12 (як метилкобаламін) 250 мкг / 4167% біотину 400 мкг / 133% пантотенової кислоти (як пантотенат кальцію) (B5) 25 мг / 250% йод (як йодид калію) 100 мкг / 67% Цинк (у вигляді піколінату цинку) 7,5 мг / 50% селену (у вигляді селенометіоніну) 50 мкг / 71% хрому (у вигляді полінікотинату хрому) 100 мкг / 83% патентованої змішаної суміші каротиноїдів (у вигляді лютеїну, лікопену, зеаксантина) 212 мкг / лютеїну 3 мг / зеаксантин 500 мкг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучні добавки, алергени, ГМО, забруднювачі навколишнього середовища, додані допоміжні речовини. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)