Pure Encapsulations, Pregnenolone 10 mg, Прегненолон, 60 капсул

Код: 31741
Фото товару Pure Encapsulations, Pregnenolone 10 mg, Прегненолон, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Pregnenolone 10 mg, Прегненолон, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Pregnenolone 10 mg, Прегненолон, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Pregnenolone 10 mg, Прегненолон, 60 капсул
912 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Можливо, ви ніколи не чули про прегненолон, але це не робить його менш важливим. Організм людини виробляє його з холестерину, і він потрібен для виробництва ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Прегненолон 60 капсул

Pure Encapsulations, Pregnenolone 10 mg, Прегненолон, 60 капсул

Опис

Можливо, ви ніколи не чули про прегненолон, але це не робить його менш важливим. Організм людини виробляє його з холестерину, і він потрібен для виробництва понад 150 стероїдних гормонів. Залежно від того, чого потребує ваше тіло, прегненолон може перетворюватися на прогестерон або DHEA через окремі метаболічні шляхи.

Прегненолон може підтримувати міцнішу імунну систему завдяки своїм 7-гідрокси метаболітам, які можуть уберегти вас від хвороби та незручностей. Крім того, це може сприяти здоров’ю мозку. Ви можете відчути кращий настрій, а також можливість запам’ятовувати більше речей під час вивчення завдань; його потенціал для покращення пам'яті походить від здатності прегненолону керувати активністю рецепторів GABA та NMDA у мозку. Тим часом, його підтримка емоційного благополуччя може бути пов’язана з його участю у вивільненні дофаміну.

Це також може допомогти вам відчути себе молодше своїх років. Виробництво прегненолону, здається, природним чином зменшується з віком; ви виробляєте на 60 відсотків менше його у віці 75 років, ніж у віці 35 років. Люди старше 40 років, швидше за все, отримають користь від добавки прегненолону.

Прегненолон 10 мг є зручним джерелом цієї сполуки. Він забезпечує помірну дозу цього природного стероїдного гормону. Кожна капсула містить 10 міліграмів прегненолону, отриманого з дикого ямсу унікальним синтетичним процесом.

Приймайте одну овочеву капсулу на день під час їжі. Для досягнення найкращих результатів приймайте вранці або рано вдень. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами прегненолону 10 мг вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Прегненолон (3-альфа-гідрокси-5-бета-прегнен-20-он) 10 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас або є сімейна історія раку молочної залози, раку передміхурової залози, збільшення простати, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-який інші дієтичні добавки, ліки, що відпускаються за рецептом, або без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прегненолон (Pregnenolone)