Thyroid Support Complex, Підтримка щитовидної, 60 капсул

Код: 31722
Фото товару Thyroid Support Complex, Підтримка щитовидної, 60 капсул
Фото складу Thyroid Support Complex, Підтримка щитовидної, 60 капсул
Фото використання Thyroid Support Complex, Підтримка щитовидної, 60 капсул
Основне фото товара Thyroid Support Complex, Підтримка щитовидної, 60 капсул
(5)
2105 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Щитовидна залоза, яка є однією з найбільших ендокринних залоз, розташована в передній частині шиї під гортанню. Існує два типи тканини щитовидної залози тироксин Т4 і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка щитовидної 60 капсул

Thyroid Support Complex, Підтримка щитовидної, 60 капсул

Опис

Щитовидна залоза, яка є однією з найбільших ендокринних залоз, розташована в передній частині шиї під гортанню. Існує два типи тканини щитовидної залози: тироксин (Т4) і трийодтиронін (Т3). Залоза виробляє гормони, які допомагають регулювати процеси організму; ці процеси включають балансування рівня кальцію, підтримку здорового обміну речовин, тощо. Т3 і Т4 спонукають ваші тканини виробляти білки та змушують їх використовувати більше кисню. Якщо щитовидна залоза не функціонує належним чином, ваше тіло може бути не в змозі розщепити або переробити вуглеводи та білки, які ви споживаєте.

Потенційні симптоми того, що ваша щитовидна залоза може потребувати додаткової підтримки, включають втому, сумний настрій, занепокоєння, зміни апетиту, проблеми з концентрацією уваги, сухість шкіри, зниження лібідо, проблеми зі сном або запор. Причиною може бути надмірне або недостатнє вироблення гормонів щитовидної залози.

Кожна капсула Thyroid Support Complex від забезпечує необхідні поживні речовини для сприяння здоровому метаболізму клітин щитовидної залози. Він містить цинк, селен, вітамін А та вітамін С. Він також містить ламінарію, форму морських водоростей, яка забезпечує йод. Йод є однією з найважливіших поживних речовин для здоров’я щитовидної залози, оскільки він допомагає синтезувати тиреоїдні гормони.

Натуральні рослинні інгредієнти, такі як екстракти куркуми, ашвагандхи та гуггула, потенційно нейтралізують вільні радикали. Вільні радикали можуть мати негативний вплив на ваше загальне здоров’я‚ і можуть перешкоджати перетворенню гормону Т4 у Т3‚ який є більш активним в організмі. Екстракт колеуса також забезпечує підтримку щитовидної залози завдяки вмісту речовини під назвою форсколін.

Приймайте дві капсули на день під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами Thyroid Support Complex має вистачити приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін А (у вигляді ацетату вітаміну А) 750 мкг / 83% вітаміну С (у вигляді аскорбінової кислоти) 150 мг / 167% вітаміну D (у вигляді холекальциферолу) (D3) (200 МО) 5 мкг / 25% йоду (у вигляді йодиду калію) 150 мкг / 100% цинку (у вигляді цитрату цинку) 200 мкг / 182% селену (у вигляді селенометіоніну) 200 мкг / 364% L-тирозину (у вільній формі) 500 мг / Ашваганда (сом. Вітанія). nifera) Екстракт (Корінь) 400 мг / (Стандартизований для вмісту 2,5% витанолідів) Forskohlii (Coleus forskohlii) Екстракт (корінь) 100 мг / (Стандартизований для вмісту 10% форсколіну) Guggul (Commiphora mukul) Екстракт (смола камеді) 50 мг / (Стандартизований для містить 2,5% гуггулстеронів) Екстракт куркуми (Curcuma longa) (корінь) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 95% куркуміноїдів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка щитовидної (Thyroid Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності