Pure Encapsulations, Potassium Citrate, Калій, 180 капсул

Код: 31687
Фото товару Pure Encapsulations, Potassium Citrate, Калій, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Potassium Citrate, Калій, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Potassium Citrate, Калій, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Potassium Citrate, Калій, 180 капсул
1836 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Калій є важливим мінералом, електролітом, який бере участь у багатьох процесах організму. Він може підтримувати здоровий кровотік, а також допомагає передавати електричні імпульси через серце. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Калій 180 капсул

Pure Encapsulations, Potassium Citrate, Калій, 180 капсул

Опис

Калій є важливим мінералом, електролітом, який бере участь у багатьох процесах організму. Він може підтримувати здоровий кровотік, а також допомагає передавати електричні імпульси через серце. М’язи також можуть отримати користь від цієї поживної речовини, а також ваша нервова система та здатність сприяти засвоєнню важливих вітамінів і мінералів. Його вплив на скорочення гладкої мускулатури також підтримує здорове травлення.

Крім того, калій може допомогти підтримувати функціонування кісткових клітин, а також кислотно-лужний баланс. Мінерал підтримує процес мінералізації кісток, заохочуючи покращене засвоєння кальцію, поживної речовини, яка головним чином відповідає за міцні кістки, які легше ламаються. Цитрат калію може бути особливо корисним для жінок, оскільки він може допомогти підтримувати структуру кісток у хребцях, стегнах та шиї для підвищення комфорту. З віком кісткова маса часто зменшується, тому рішенням може бути прийом добавок. Нарешті, калій може сприяти кращому психічному самопочуттю, підвищенню енергії та гарному настрою.

Більшість людей можуть отримати достатній рівень цієї поживної речовини за допомогою збалансованої дієти, яка включає банани, авокадо, лосось, картоплю, диню, помідори та молочні продукти. Добавка калію може забезпечити додаткову страховку в ті напружені дні, коли ви застрягли, покладаючись на оброблені продукти з високим вмістом натрію; підвищене споживання натрію також збільшує вашу потребу в калії.

Кожна рослинна капсула цитрату калію містить 200 міліграмів основного інгредієнта. Калій отримують із природного вапняку.

Приймайте дві капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні пляшки з 180 капсулами цитрату калію вистачить приблизно на три місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Калій (у вигляді цитрату калію) 200 мг / 6% Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО‚ забруднювачі навколишнього середовища‚ додані допоміжні речовини. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день розділеними дозами під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захищеність від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. діти. Примітка: природні колірні варіації можуть бути.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Калій (Potassium)