Douglas Laboratories, Vitamin D 5000 IU, Вітамін D3, 100 таблеток

Код: 31640
Фото товару Douglas Laboratories, Vitamin D 5000 IU, Вітамін D3, 100 таблеток
Фото складу Douglas Laboratories, Vitamin D 5000 IU, Вітамін D3, 100 таблеток
Фото використання Douglas Laboratories, Vitamin D 5000 IU, Вітамін D3, 100 таблеток
Основне фото товара Douglas Laboratories, Vitamin D 5000 IU, Вітамін D3, 100 таблеток
1051 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Вітамін D 5000 МО від Douglas Laboratories забезпечує потужний заряд необхідної поживної речовини. Вітамін D, також відомий як сонячний вітамін, завдяки здатності організму засвоювати його ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Вітамін D3 100 таблеток

Douglas Laboratories, Vitamin D 5000 IU, Вітамін D3, 100 таблеток

Опис

Вітамін D 5000 МО від Douglas Laboratories забезпечує потужний заряд необхідної поживної речовини. Вітамін D, також відомий як «сонячний вітамін», завдяки здатності організму засвоювати його з природного сонячного світла, є важливою поживною речовиною, яка бере участь у різноманітних критичних процесах, життєво важливих для належного функціонування вашого організму. Незважаючи на те, що він класифікується як вітамін, вітамін D діє більше як важливий регуляторний гормон для метаболізму кальцію та кісткової тканини; необхідні достатні рівні вітаміну D для забезпечення нормального засвоєння кальцію та підтримки здорового рівня кальцію в плазмі крові.

Як показали численні клінічні випробування, потенційно шкідливі наслідки дефіциту вітаміну D набагато різноманітніші, ніж поганий розвиток кісток і значні падіння та переломи, які можуть бути спричинені ослабленням поточної кістки. Практично всі тканини організму використовують поживну речовину: мозок, м’язи, серце та імунна система мають рецептори вітаміну D; це вказує на те, що вони потребують його функціонування.

Інші стани, які можуть бути спричинені дефіцитом вітаміну D:

Кожна пляшка вітаміну D Douglas Labs 5000 МО містить 100 таблеток.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Інгредієнти: Розмір порції 1 таблетка Порцій в контейнері 100 Кількість на порцію Вітамін D-3 ...5‚000 МО / 1‚250 Інші інгредієнти: целюлоза, кроскармелоза натрію, карбонат кальцію, діоксид кремнію та рослинний стеарат Цей продукт НЕ містить дріжджів, пшениці. глютен, соєвий білок, молоко/молочні продукти, кукурудза, цукор, крохмаль, штучні барвники, консерванти або ароматизатори.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 таблетці на день або за вказівкою лікаря. ПРИМІТКА. Людям, які споживають понад 2‚000 МО на день, повинен контролювати рівень вітаміну D у крові медичний працівник.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення