DHEA 10 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Код: 31626
Фото товару DHEA 10 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Фото складу DHEA 10 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Фото використання DHEA 10 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Основне фото товара DHEA 10 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
1245 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Чоловічі та жіночі гормони важливі для сексуального бажання та репродуктивної системи, але також відіграють роль у вашому настрої та загальному здоровї. Кожна стать містить усі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Дегідроепіандростерон 100 капсул

DHEA 10 mg Micronized, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Опис

Чоловічі та жіночі гормони важливі для сексуального бажання та репродуктивної системи, але також відіграють роль у вашому настрої та загальному здоров’ї. Кожна стать містить усі ці гормони на різних рівнях. Тестостерон і естроген є найпомітнішими‚ і вони допомагають підтримувати здоров'я мозку, підтримуючи метаболізм і виробництво енергії. Після 30 років більшість людей природним чином відчувають падіння цих гормонів, але занадто низькі рівні можуть мати негативні наслідки.

Зниження рівня тестостерону у чоловіків може серйозно вплинути на їх самопочуття. Він може відчувати смуток, втрату енергії та втрату лібідо. Низький рівень цього гормону також може сприяти зниженню щільності кісток і сприяти болю та скутості суглобів. У той же час жінки, як правило, відчувають низький рівень естрогену під час менопаузи, хоча молоді жінки також можуть постраждати. Симптоми включають посилення тяжкості ПМС (передменструального синдрому), перепади настрою, тривогу та смуток; це пов’язано з тим, що естроген сприяє виробленню вашим мозком серотоніну, гормону «гарного самопочуття». Припливи, гнів і дратівливість також можуть бути пов'язані з низьким рівнем естрогену.

Естроген також сприяє виробленню ДГЕА. Дегідроепіандростерон (DHEA) сприяє природному виробленню організмом тестостерону та естрогену у чоловіків і жінок. Хоча ці життєво важливі гормони виробляються в організмі вашими наднирковими залозами, надмірний стрес і фактори навколишнього середовища можуть зменшити швидкість виробництва; це може призвести до того, що вам знадобиться більш високий рівень споживання DHEA, щоб поповнити запас. Хоча складний характер взаємодії між DHEA і статевими гормонами не повністю вивчений, добавка може допомогти вам почуватися краще.

Кожна вегетаріанська капсула DHEA від Douglas Laboratories містить 10 мг дегідроепіандростерону, який може допомогти омолодити статеві гормони як у чоловіків, так і у жінок. Ця добавка може сприяти покращенню настрою та підвищенню лібідо, одночасно зменшуючи тривогу. Це також може полегшити симптоми ПМС у жінок.

Пляшка DHEA 10 мг від Douglas Laboratories забезпечить запас на один-два місяці, залежно від вашої дози.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / DHEA (дегідроепіандростерон) 10 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, штучних консервантів, штучних ароматизаторів або генетично модифікованих інгредієнтів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас в сімейному анамнезі є рак молочної залози, рак матки, рак яєчників, рак передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень холестерину ЛПВЩ («хороший холестерин»), або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку, ліки, що відпускаються за рецептом, або без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Серед можливих побічних ефектів – зміни функції печінки, акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість, підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення