Douglas Laboratories, Cape Aloe, Алое вера, 100 капсул

Код: 31615
Фото товару Douglas Laboratories, Cape Aloe, Алое вера, 100 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Cape Aloe, Алое вера, 100 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Cape Aloe, Алое вера, 100 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Cape Aloe, Алое вера, 100 капсул
(5)
1090 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 04.06.2024, без передоплати
Проблеми зі шлунком і кишечником можуть бути болючими, особливо якщо ви страждаєте від розладу шлунка, гастроезофагеального рефлюксного розладу ГЕРХ або запору. Якщо у вас ГЕРХ, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Алое вера 100 капсул

Douglas Laboratories, Cape Aloe, Алое вера, 100 капсул

Опис

Проблеми зі шлунком і кишечником можуть бути болючими, особливо якщо ви страждаєте від розладу шлунка, гастроезофагеального рефлюксного розладу (ГЕРХ) або запору. Якщо у вас ГЕРХ, клапан, який відокремлює стравохід від шлунка, не закривається повністю, дозволяючи шлунковій кислоті повертатися назад у стравохід. Це може спричинити пекучий біль у грудях і горлі, незрозумілий неприємний присмак у роті та проблеми з ковтанням. Запор виникає, коли утруднюється випорожнення або коли випорожнення рідше, ніж зазвичай; це може викликати дискомфорт у животі та здуття.

Багато засобів від печіння та запору мають неприємні побічні ефекти. Cape Aloe від Douglas Laboratories - це натуральна добавка, яка містить алое, зібране з листя рослини Cape Aloe в Кенії. Алое, що міститься в цих капсулах, може допомогти полегшити шлунково-кишкові проблеми та зміцнити вашу імунну систему.

Капське алое, яке допомагає заспокоїти шлунок, одночасно зменшуючи розлад травлення та печію. Він діє як природне проносне, зменшуючи час, необхідний для руху відходів через вашу товсту кишку. Ця добавка також містить антиоксиданти, які можуть запобігти пошкодженню ваших клітин, яке може бути спричинене вільними радикалами; вони також можуть допомогти вашому організму боротися з інфекціями та хворобами.

Кожна пляшка Cape Aloe від Douglas Labs містить 100 капсул, яких може вистачити до трьох місяців, залежно від вашої дози.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Кількість на порцію Cape Aloe . . . 250 мг (лист) (Кенія) Добова норма не встановлена ​​Містить: целюлозу, желатин (капсула) і рослинний стеарат. Не містить: дріжджів, пшеничного глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Алое вера (Aloe Vera)