Pure Encapsulations, DHEA 5 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Код: 31570
Фото товару Pure Encapsulations, DHEA 5 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, DHEA 5 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, DHEA 5 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, DHEA 5 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
890 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Що таке DHEA? Він також відомий як дегідроепіандростерон і є важливим стероїдним гормоном, який виробляється вашими наднирковими залозами які розташовані прямо над нирками. Потім організм ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Дегідроепіандростерон 60 капсул

Pure Encapsulations, DHEA 5 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Опис

Що таке DHEA? Він також відомий як дегідроепіандростерон‚ і є важливим стероїдним гормоном, який виробляється вашими наднирковими залозами‚ які розташовані прямо над нирками. Потім організм перетворює його в інші необхідні гормони, такі як андрогени та естрогени; ці гормони також підтримують метаболізм мінеральних речовин і жирів.

Однією з потенційних переваг прийому таких добавок, як DHEA 5 мг, є підтримка імунітету. DHEA може допомогти вашим імунним клітинам функціонувати здорово. Менша ймовірність захворювання також може підвищити ваш настрій: цей продукт також може підтримувати психічне благополуччя, сприяючи кращій пам’яті та когнітивним функціям.

Чоловіки також можуть відчувати підтримку вже здорової чоловічої статевої функції. У деяких випадках DHEA може забезпечити додаткову підтримку для здорового співвідношення чистої м’язової маси до жиру в поєднанні з харчуванням і активним способом життя.

Природне виробництво ДГЕА в людському організмі зазвичай досягає піку у віці 25 років. Однак це не означає, що ви повинні прийняти негативні зміни, які ви можете відчути через старіння. З вищим рівнем енергії ви можете продовжувати робити те, що вам подобається, протягом усього життя.

Нарешті, DHEA може підтримувати міцність кісток і суглобів. Це може стимулювати збільшення виробництва більш здорових, більш гнучких білків колагену, одночасно працюючи над збалансуванням рівнів ферментів, які можуть захистити хрящ. Як наслідок‚ розломи, падіння, біль‚ та скутість можуть бути менш ймовірними.

Кожна вегетаріанська капсула містить п’ять міліграмів DHEA, отриманого з дикого ямсу, який може забезпечити легкий заряд енергії. ДГЕА в цій добавці був мікронізований для кращого засвоєння.

Приймайте одну або дві капсули на день під час їжі, розділеними дозами. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами DHEA 5 мг має вистачити від одного до двох місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / ДГЕА (дегідроепіандростерон, C19H28O2) (мікронізований) 5 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі, 1-2 рази на день, під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником, перш ніж використовувати цей продукт, якщо у вас є або є сімейна історія раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку ‚ ліки, що відпускаються за рецептом, або без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. Людям з гіпертонією не можна вживати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)