Pure Encapsulations, Digestive Enzymes Ultra, Ферменти, 90 капсул

Код: 31568
Фото товару Pure Encapsulations, Digestive Enzymes Ultra, Ферменти, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Digestive Enzymes Ultra, Ферменти, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Digestive Enzymes Ultra, Ферменти, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Digestive Enzymes Ultra, Ферменти, 90 капсул
2126 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Травні ферменти Ultra використовуються для сприяння правильному травленню та здоровому травному тракту. Ці капсули містять вегетаріанську суміш травних ферментів, яка складається з того, що вам ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ферменти 90 капсул

Pure Encapsulations, Digestive Enzymes Ultra, Ферменти, 90 капсул

Опис

Травні ферменти Ultra використовуються для сприяння правильному травленню та здоровому травному тракту. Ці капсули містять вегетаріанську суміш травних ферментів, яка складається з того, що вам потрібно, щоб допомогти вам перетравлювати їжу.

Недостатнє травлення може призвести до неприємних проблем з травленням, таких як спазми, метеоризм, печія та діарея. Це може навіть призвести до більш серйозних проблем, якщо його не контролювати

Ліпаза та амілаза є ферментами, які виробляються в підшлунковій залозі та секретуються в тонкій кишці, де відбувається більшість травлення. Опинившись там, ліпаза допомагає розщеплювати певні жири під час процесу травлення, тоді як амілаза розщеплює крохмаль. Протеаза - ще один фермент, який розщеплює білок. Якщо ваша підшлункова залоза виробляє занадто мало протеази, це дозволить неперетравленому білку потрапити в кишковий тракт. Це може призвести до синдрому негерметичної кишки, неприємного стану, пов’язаного з пошкодженою або зміненою слизовою оболонкою кишечника. Глюкоамілаза‚ ще один фермент‚ розщеплює крохмаль до глюкози, щоб її потім міг використовувати організм.

Інвертаза і лактаза є більш спеціалізованими ферментами. Інвертаза використовується для метаболізму та перетравлення сахарози, типу цукру. Лактаза використовується для розщеплення лактози, іншої форми глюкози, яка міститься в багатьох молочних продуктах. Якщо у вас непереносимість лактози, ви дуже добре знаєте, що низький рівень лактази може заважати вам їсти певну їжу і навіть викликати болісні судоми!

Целюлаза не виробляється в організмі, хоча в ідеальному світі це було б. Він допомагає перетравлювати целюлозу, яка погано засвоюється організмом. Це робить целюлазу життєво важливим ферментом у вашому щоденному раціоні. Дефіцит целюлази може негативно вплинути на кишечник і нервову систему.

Інші інгредієнти Digestive Enzymes Ultra також сприяють загальному здоров’ю вашої травної системи, а також вашому загальному самопочуттю. Цієї пляшки з 90 капсул вистачить приблизно на місяць. Якщо вас турбують короткочасні проблеми з травленням, цей розмір саме для вас! Майте на увазі, що у нас також є 180 пляшок капсул.

Digestive Enzymes Ultra не містить прихованих покриттів, допоміжних речовин, сполучних речовин, наповнювачів, шелаків, штучних барвників або ароматизаторів, молочних продуктів, пшениці, дріжджів, глютену, цукру, крохмалю, сої, консервантів або гідрогенізованих олій.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Запатентована суміш ферментів 391 мг / Забезпечення: амілаза 24‚000 DU / Протеаза 60‚000 HUT / Протеаза 6.0 20‚000 HUT / Глюкоамілаза 30 AGU / Лактаза 1‚600 ALU / Ліпаза 3‚000 FIP / Бета-глюканаза 20 BGU / Інвертаза 900 SU / Целюлаза 800 CU / Альфа-галактозидаза 120 GaIU / Протеаза 3.0 20 SAPU / Фітаза 10 FTU / Геміцелюлаза 200 HCU / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ аскорбілпальмітат‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза). Без глютену / без ГМО / вегетаріанське.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули під час кожного прийому їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)