Pure Encapsulations, Chaste Tree Vitex, Авраамове дерево, 120 капсул

Код: 31534
Фото товару Pure Encapsulations, Chaste Tree Vitex, Авраамове дерево, 120 ...
Фото складу Pure Encapsulations, Chaste Tree Vitex, Авраамове дерево, 120 ...
Фото використання Pure Encapsulations, Chaste Tree Vitex, Авраамове дерево, 120 ...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Chaste Tree Vitex, Авраамове дерево, 120 ...
(5)
1730 грн.
Під замовлення
Менструація є нормальною і здоровою частиною життя жінки. На жаль, неприємні побічні ефекти іноді є частиною процесу. Рясна кровотеча, біль у грудях, здуття живота, дратівливість, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Авраамове дерево 120 капсул

Pure Encapsulations, Chaste Tree Vitex, Авраамове дерево, 120 капсул

Опис

Менструація є нормальною і здоровою частиною життя жінки. На жаль, неприємні побічні ефекти іноді є частиною процесу. Рясна кровотеча, біль у грудях, здуття живота, дратівливість, перепади настрою та нерегулярні менструації є поширеними симптомами, які ви можете відчувати разом із менструацією.

Ви можете полегшити менструальні симптоми, дотримуючись добре збалансованої дієти, багато займаючись спортом і відпочиваючи. Інша річ, яка може допомогти вам почуватись краще, це екстракт цнотливого дерева. Цей екстракт може підтримувати репродуктивне здоров’я та комфорт під час менструації. Крім того‚ екстракт цнотливого дерева містить флавоноїди‚ іридоїдні глікозиди‚ та терпеноїди; все це є антиоксидантами, які допомагають захистити ваші клітини від пошкоджень, спричинених шкідливими радикалами, відомими як вільні радикали, а також токсинами.

Найпростіший спосіб отримати екстракт цнотливого дерева у вашій дієті — приймати дієтичну добавку, як «Цнотливе дерево» (Вітекс). Активним інгредієнтом кожної овочевої капсули є екстракт плодів цнотливого дерева. Це може допомогти регулювати ваш менструальний цикл і кровообіг, зменшити біль у грудях і здуття живота, а також підняти настрій.

Цієї пляшки Chaste Tree (Vitex) із 120 капсул вам вистачить від двох до чотирьох місяців, якщо ви будете приймати рекомендовану дозу від однієї до двох капсул на день, розділених на прийоми між прийомами їжі.

Ця добавка не рекомендована вагітним або годуючим жінкам. Попросіть свого медичного працівника, перш ніж приймати цей препарат, якщо ви використовуєте протизаплідні таблетки або будь-який тип замісної гормональної терапії. Припиніть використання та поговоріть зі своїм медичним працівником, якщо після прийому цієї добавки у вас виникли будь-які з наступних рідкісних побічних ефектів: розлад шлунка, розлад кишечника, головний біль, свербіж, висип, проблеми зі сном, збільшення ваги або нерегулярний менструальний цикл.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт цнотливого дерева (Vitex Agnus-castus) (фрукти) 225 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час або між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Авраамове дерево (Chasteberry Vitex)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності