Ессентиал-С и Флавоноидс, Essential-C & Flavonoids, 180 капсул

Код: 31524
Фото товару Ессентиал-С и Флавоноидс, Essential-C & Flavonoids, 180 капсу
Фото складу Ессентиал-С и Флавоноидс, Essential-C & Flavonoids, 180 капсу
Фото використання Ессентиал-С и Флавоноидс, Essential-C & Flavonoids, 180 капсу
Основне фото товара Ессентиал-С и Флавоноидс, Essential-C & Flavonoids, 180 капсу
2664 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Вітаміни та мінерали необхідні для підтримки здорового організму. Обидва допомагають регулювати травну, лімфатичну, імунну, ендокринну, нервову, дихальну, репродуктивну, скелетну, сечовидільну та кровоносну системи. Вітамін С, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Essential-C & Flavonoids 180 капсул

Ессентиал-С и Флавоноидс, Essential-C & Flavonoids, 180 капсул

Опис

Вітаміни та мінерали необхідні для підтримки здорового організму. Обидва допомагають регулювати травну, лімфатичну, імунну, ендокринну, нервову, дихальну, репродуктивну, скелетну, сечовидільну та кровоносну системи. Вітамін С, зокрема, сприяє зміцненню здорових кісток, шкіри та кровоносних судин. У той же час це сприяє здоровому зору. Дієтичні джерела вітаміну С включають апельсини, брокколі, цвітну капусту, брюссельську капусту, ківі, папайю та темну листову зелень.

Тим часом флавоноїди є антиоксидантними сполуками, які містяться у фруктах, овочах та деяких напоях, таких як пиво, чай, кава та вино. Ідентифіковано понад 400 флавоноїдів. Споживання вітаміну С і флавоноїдів разом може сприяти зміцненню загального здоров’я та запобігати вільним радикалам, молекулам, які можуть сприяти видимим ознакам старіння та пошкодженню тканин.

Ви можете отримати вітамін С і флавоноїди, регулярно споживаючи багато фруктів і овочів. Однак дотримання збалансованої дієти легше сказати, ніж зробити. Для додаткової впевненості ви можете приймати щоденну добавку, наприклад «Ester-C & Flavonoids».

Ester-C & Flavonoids — це натуральна добавка, яка містить обидві ці ключові поживні речовини для потенційного полегшення симптомів застуди, зміцнення кісток та підтримки здоров’я шкіри. Кожна овочева капсула містить:

Щоденного прийому однієї капсули Ester-C & Flavonoids кожної пляшки має вистачити приблизно на шість місяців.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / %DV Вітамін С (з аскорбату кальцію ChelaMax) 619 мг / 688% кальцію (з аскорбату кальцію ChelaMax) 68 мг / 5% кверцетину 50 мг / рутин 100 мг / добова норма (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат Без глютену / Без ГМО / Гіпоалергенний / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі, 1-2 рази на день, під час або між прийомами їжі

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Тримайте в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)