Pure Encapsulations, Cranberry / d-Mannose, Журавлина, 180 капсул

Код: 31520
Фото товару Pure Encapsulations, Cranberry / d-Mannose, Журавлина, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Cranberry / d-Mannose, Журавлина, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Cranberry / d-Mannose, Журавлина, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Cranberry / d-Mannose, Журавлина, 180 капсул
5760 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Сечовий міхур є частиною вашої сечовидільної системи. Він збирає сечу з ваших нирок і пропускає її через невелику трубку, яка дозволяє рідким відходам залишати ваше ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Журавлина 180 капсул

Pure Encapsulations, Cranberry / d-Mannose, Журавлина, 180 капсул

Опис

Сечовий міхур є частиною вашої сечовидільної системи. Він збирає сечу з ваших нирок і пропускає її через невелику трубку, яка дозволяє рідким відходам залишати ваше тіло. Слизова оболонка сечового міхура вкрита великою кількістю виступів, схожих на пальці, які можуть залучати бактерії під назвою E. coli. Коли E. coli прикріплюється до стінки сечового міхура, це може спричинити розвиток інфекцій сечовивідних шляхів (ІМП).

Антибіотики часто використовуються для лікування цих інфекцій‚ і вони ефективно виконують свою роботу. Однак вони не без недоліків. Антибіотики, як правило, вбивають як шкідливі, так і корисні бактерії; крім того, їх постійний прийом може врешті призвести до того, що вони не знищать бактерії у вашому сечовому міхурі. Природний метод може допомогти полегшити дискомфорт від легких інфекцій сечовивідних шляхів і сечового міхура.

D-манноза — це цукор, який може сприяти здоров’ю сечового міхура, вимиваючи бактерії, з невеликим ризиком серйозних побічних ефектів. ' Журавлина/d-манноза забезпечує поєднання D-маннози та екстракту журавлини, щоб забезпечити подвійну підтримку. Вважається, що журавлина робить вашу сечу більш кислою, що може допомогти боротися з небажаними бактеріями. Ця добавка також містить вітамін С, який стимулює вашу імунну систему та дозволяє їй активніше боротися з потенційно шкідливими бактеріями.

Оскільки D-манноза обробляється інакше, ніж інші типи цукрів, менш імовірно, що вона спричинить швидкий приплив цукру (і подальший збій). Ці овочеві капсули також можуть бути корисними та безпечними під час вагітності, коли ви більш схильні до розвитку інфекцій сечового міхура через підвищений тиск, який ваша дитина, що росте, чинить на ваш сечовий міхур. Зверніться до лікаря, перш ніж почати використовувати цю добавку, або якщо ви страждаєте від серйозних або повторних інфекцій сечового міхура.

Кожен контейнер із 180 капсул журавлини/d-маннози вистачить вам від одного до трьох місяців, залежно від вашої дози.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Концентрат журавлини (Vaccinium macrocarpon) (фрукти) 200 мг / D-манноза 900 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), аскорбілпальмітат, клітковина журавлини, олія насіння журавлини, гуарова камедь, соняшниковий лецитин. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-3 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Журавлина (Cranberry)