Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 60 капсул

Код: 31510
Фото товару Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
922 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Чи знаєте ви, що багато американців страждають від дефіциту вітаміну D? Це шокуюча реальність і вона може призвести до багатьох проблем зі здоровям, які виникають ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін D3 60 капсул

Pure Encapsulations, Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 60 капсул

Опис

Чи знаєте ви, що багато американців страждають від дефіциту вітаміну D? Це шокуюча реальність‚ і вона може призвести до багатьох проблем зі здоров’ям, які виникають у нашому сучасному світі.

Можливі симптоми дефіциту вітаміну D включають наступне:

Вітамін D широко відомий як «сонячний вітамін», тому що ви можете отримати достатній рівень через короткі періоди незахищеного впливу природного сонячного світла. На жаль, ваш домашній клімат або зайнятий спосіб життя можуть перешкодити вам виходити на вулицю досить часто, щоб відчути ці переваги. Кілька продуктів, включаючи збагачене молоко, також містять вітамін D не безпідставно. Це незамінний вітамін, який відіграє важливу роль у багатьох життєво важливих процесах в організмі; ці процеси мають вирішальне значення для збереження здоров’я. Незважаючи на те, що він класифікується як вітамін, вітамін D діє як регуляторний гормон для метаболізму кальцію та кісток. Адекватна кількість вітаміну D має вирішальне значення для забезпечення регулярного засвоєння кальцію та підтримки високого рівня кальцію в плазмі.

Одним із найефективніших засобів запобігання або лікування дефіциту є прийом таких добавок, як вітамін D3 1‚000 МО. Потужна добавка забезпечує підвищення рівня жиророзчинного вітаміну D, який відіграє важливу роль у підтримці нормального рівня кальцію в крові. Ваше тіло використовує цю поживну речовину для переміщення кальцію з кісток у кров, де він найбільше потрібен. Він поєднується з кальцієм для зміцнення кісток. Вітамін D визнано важливим для здоров'я кісток і зубів. Кожна овочева капсула містить вітамін D-3‚ форма, яка в основному використовується в добавках.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 1‚000 МО / 250% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-5 капсул на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Особам, які приймають більше 2000 МО вітаміну D на день, рекомендується контролювати рівень вітаміну D у крові. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)