Saccharomyces Boulardii, Сахароміцети буларді, 60 капсул

Код: 31500
Фото товару Saccharomyces Boulardii, Сахароміцети буларді, 60 капсул
Фото складу Saccharomyces Boulardii, Сахароміцети буларді, 60 капсул
Фото використання Saccharomyces Boulardii, Сахароміцети буларді, 60 капсул
Основне фото товара Saccharomyces Boulardii, Сахароміцети буларді, 60 капсул
(5)
3642 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.06.2024, без передоплати
Якщо ви думаєте, що бактерії всередині вас погані, ви можете бути здивовані, дізнавшись, що ваше тіло також містить корисні бактерії. Ці дружні бактерії живуть у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Сахароміцети буларді 60 капсул

Saccharomyces Boulardii, Сахароміцети буларді, 60 капсул

Опис

Якщо ви думаєте, що бактерії всередині вас погані, ви можете бути здивовані, дізнавшись, що ваше тіло також містить корисні бактерії. Ці дружні бактерії живуть у вашому шлунково-кишковому тракті, системі, яка включає стравохід, шлунок, кишечник і задній прохід. Ваше тіло має підтримувати здоровий баланс між корисними та шкідливими бактеріями; коли такі речі, як хвороба, їжа, яку ви їсте, навколишнє середовище або певні ліки порушують цей баланс, у вас можуть виникнути такі проблеми, як діарея, втома та інфекції сечовивідних шляхів.

Наявність належного бактеріального балансу допомагає вашому шлунково-кишковому тракту позбутися токсинів і відходів. Це також допомагає йому засвоювати поживні речовини з продуктів, які ви їсте, і ефективно їх використовувати. Ви можете додати пробіотики (хороші бактерії) до свого раціону, вживаючи такі продукти, як йогурт, квашена капуста, темний шоколад, мариновані огірки та суп місо. Якщо ви не їсте ці продукти регулярно або якщо підозрюєте, що у вас бактеріальний дисбаланс у шлунково-кишковому тракті, прийом пробіотичних добавок може допомогти.

Saccharomyces Boulardii містить п’ять мільярдів живих клітин у кожній капсулі: це здорова доза пробіотиків для підтримки шлунково-кишкового тракту в хорошій формі. Saccharomyces boulardii є єдиним активним інгредієнтом у цьому продукті, і він виготовлений з дріжджів, які містять корисні бактерії. Прийом цієї добавки допомагає відновити баланс вашої травної системи, що зберігає ваше здоров’я та допомагає полегшити такі симптоми, як діарея та гази.

Одна пляшка Saccharomyces Boulardii містить 60 рослинних капсул‚ яких достатньо для 15-денного запасу. Ви повинні приймати чотири капсули в день, розділивши дози між прийомами їжі. Зберігайте цей продукт у своєму холодильнику, щоб забезпечити його свіжість.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Saccharomyces boulardii 5 мільярдів КУО / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий крохмаль‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 4 капсули щодня розділеними дозами між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сахароміцети буларді (Saccharomyces Boulardii)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності