Pure Encapsulations, Lithium orotate 5 mg, Літій, 90 капсул

Код: 31489
Фото товару Pure Encapsulations, Lithium orotate 5 mg, Літій, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Lithium orotate 5 mg, Літій, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Lithium orotate 5 mg, Літій, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Lithium orotate 5 mg, Літій, 90 капсул
(5)
1562 грн.
Під замовлення
Можливо, ви чули про літій, але можете не знати, що кожен потребує його в своєму раціоні. Хоча точна причина наразі невідома, вважається, що літій бере ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Літій 90 капсул

Pure Encapsulations, Lithium orotate 5 mg, Літій, 90 капсул

Опис

Можливо, ви чули про літій, але можете не знати, що кожен потребує його в своєму раціоні. Хоча точна причина наразі невідома, вважається, що літій бере участь у функціях ряду вітамінів і ферментів, а також інших хімічних процесів в організмі.

Вчені припускають, що літій схожий на калій і кальцій, частково тому він може позитивно впливати на психічне здоров’я. Літій активує функції, які створюють серотонін і дофамін. Серотонін є нейромедіатором, який відповідає за ваш настрій і апетит, тоді як дофамін регулює рухи вашого тіла та емоції.

Літій є поживним мікроелементом, тобто вашому організму не потрібні його великі кількості. Проте дослідження показали, що отримання невеликої дози літію з таких добавок, як «Оротат літію 5 мг», може допомогти вам продовжити життя. Дослідження показали, що низький рівень літію в організмі може спричинити проблеми з обміном речовин і поведінкою.

Літій може сприяти розслабленню, зменшуючи мозкову активність, але він не є заміною будь-яких прописаних ліків. На додаток до основного інгредієнта кожна вегетаріанська капсула також містить N-ацетил-1-цистеїн, який захищає мембрани клітин вашого мозку завдяки своїм потужним антиоксидантним властивостям. Крім того, ця добавка містить аскорбілпальмітат, який є формою вітаміну С, який легко засвоюється вашим організмом.

Однієї пляшки з 90 капсулами оротату літію 5 мг вистачить приблизно на три місяці, якщо приймати стандартну рекомендовану дозу однієї капсули на день. Поговоріть зі своїм лікарем, перш ніж почати використовувати цю добавку.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Літій (у вигляді оротату літію) 5 мг / * N-ацетил-L-цистеїн (у вільній формі) 200 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не слід приймати разом із СИОЗС або МАО, якщо це не рекомендовано медичним працівником. Люди з біполярним розладом і депресією повинні перебувати під ретельним наглядом медичного працівника, якщо вони приймають цю добавку. Рекомендується, щоб люди, які приймають цю добавку, регулярно контролювали функцію нирок. Не перевищуйте дозу, рекомендовану вашим медичним працівником. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Літій (Lithium)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності