Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул

Код: 31479
Фото товару Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
Фото складу Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
Фото використання Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
Основне фото товара Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
(5)
6039 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 20.07.2024, без передоплати
Можливо, ви не знайомі з глутатіоном, але він має кілька важливих цілей. Це може підтримувати здоровя печінки та функціонування клітин. Крім того, його антиоксидантні властивості ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ліпосомальний Глутатіон 60 капсул

Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул

Опис

Можливо, ви не знайомі з глутатіоном, але він має кілька важливих цілей. Це може підтримувати здоров’я печінки та функціонування клітин. Крім того, його антиоксидантні властивості можуть захистити вас від потенційно шкідливих вільних радикалів. Коли ви перебуваєте під високим рівнем окислювального стресу або під дією токсинів, кількість глутатіону, наявного у вашому тілі для переробки інших антиоксидантів (таких як вітамін Е), різко зменшується. У результаті ваша імунна система може бути ослаблена і менш здатна захистити вас від захворювання.

Глутатіон, молекула, що складається з амінокислотних будівельних блоків глутаміну, гліцину та цистеїну, природним чином виробляється в організмі людини. На жаль, певні стани здоров’я можуть перешкоджати його виробленню. Ось тут «Ліпосомальний глутатіон» може допомогти.

У печінці міститься найбільша концентрація глутатіону. Ця речовина може захищати тканини печінки, підтримуючи фазу II детоксикації шляхом сприяння виведенню токсинів через продукти життєдіяльності, такі як кал і жовч. і ефективний метаболізм харчових жирів. Нарешті, вищий рівень глутатіону може максимізувати ваші спортивні результати, заохочуючи ріст м’язів і силу, скорочуючи час відновлення та підвищуючи фізичну витривалість.

Ця добавка містить ліпосомну форму глутатіону, яка легше засвоюється організмом. Очищена ліпосомальна форма захищає зв’язки глутатіону від руйнування під час перебування в кислому середовищі травного тракту.

Одна гелева капсула містить запатентовану суміш глутатіону та необхідного фосфоліпідного комплексу під назвою BioGlute. BioGlute містить 250 міліграмів глутатіону в кожній порції.

Приймайте одну-дві м’які капсули на день, розділивши прийоми їжі. Кожна пляшка ліпосомального глутатіону містить 60 м’яких желатинових капсул, яких вистачає приблизно на один-два місяці при рекомендованому дозуванні. Зберігайте цю добавку в холодильнику.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / %DV BioGlute 375 мг / Запатентована суміш глутатіону та основних фосфоліпідів, що забезпечує: Setria glutathione 250 мг / Фосфоліпідний комплекс 125 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода, карбонат кальцію), оливкова олія першого віджиму, бджолиний віск Містить сою. Без глютену / без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі, 1-2 рази на день, під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ліпосомальний Глутатіон (Liposomal Glutathione)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності