Life Extension, DHEA Complete, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Код: 30970
Фото товару Life Extension, DHEA Complete, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото складу Life Extension, DHEA Complete, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото використання Life Extension, DHEA Complete, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Основне фото товара Life Extension, DHEA Complete, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
1688 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.09.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Сприяє оптимальному рівню гормонів і контролю ваги. Харчова добавка. DHEA є найбільш поширеним циркулюючим гормоном у вашому організмі. Добавки для здорового рівня ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Life Extension Дегідроепіандростерон 60 капсул

Life Extension, DHEA Complete, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Опис

DHEA є найбільш поширеним циркулюючим гормоном у вашому організмі. Добавки для здорового рівня ДГЕА можуть допомогти підтримувати імунну функцію, здоров’я кровообігу, настрій і самопочуття, здорову масу тіла та м’язову масу, лібідо тощо.

DHEA Complete забезпечує як звичайний DHEA (25 мг), так і 7-кето DHEA (100 мг), а також ресвератрол і антиоксидантні екстракти з куркуміну, зеленого чаю та цільного червоного винограду. Було показано, що 7-Keto DHEA сприяє ефективному використанню клітинами накопичених джерел енергії та підтримує здоровий склад тіла.

Склад тіла, настрій тощо

У невеликому проспективному дослідженні 6-місячна замісна терапія ДГЕА 50 мг на день показала посилене збільшення знежиреної маси у 18 людей похилого віку порівняно з контрольною групою відповідної статі та віку, яка не отримувала ДГЕА.5 Інші дослідження схем ДГЕА у жінок припускають сприятливий вплив на самопочуття, настрій і сексуальність. Дослідження також показують, що DHEA може полегшити меланхолію, а також може принести користь старінню мозку.

Кардіо, кровообіг і структурне здоров'я

DHEA має здатність покращувати здоров’я судин за допомогою ряду складних процесів. Одним із них є збільшення синтезу оксиду азоту. Також було показано, що DHEA підтримує здорову систему кровообігу та здоров’я суглобів/кісток. У рандомізованому, подвійному сліпому, контрольованому дослідженні за участю 225 здорових людей похилого віку однорічний прийом добавки DHEA (50 мг на день) допоміг захистити мінеральну щільність кісткової тканини поперекового відділу хребта у жінок.

Рослинні екстракти, що борються з вільними радикалами

Ця формула також містить рослинні екстракти, які, як відомо, захищають від окислювального стресу завдяки ефекту 7-Keto у посиленні активності мітохондрій. Це включає екстракти зеленого чаю, ресвератрол і наш запатентований екстракт куркуми Curcumin Elite. Curcumin Elite містить велику кількість біодоступних вільних куркуміноїдів, активної сполуки в куркуміні, яка надає йому переваг для здоров’я, включаючи здатність гасити вільні радикали та боротися з окислювальним стресом на клітинному рівні.

DHEA: застосування та заходи безпеки

Коли справа доходить до розробки персоналізованого ефективного режиму DHEA, настійно рекомендується регулярне аналізування крові як для точного дозування, так і для моніторингу рівня крові. Через величезну кількість доказів зв’язку низького рівня DHEA з факторами, пов’язаними з віком, Life Extension припускає, що більшість людей старше 40 років починають приймати добавки DHEA. Початкова додаткова доза DHEA для більшості людей становить від 15 до 25 мг на день, хоча деяким людям знадобляться більш високі дози, щоб досягти рівня молодості.

Цей продукт містить 25 мг DHEA на капсулу.

Цю добавку слід приймати разом зі здоровою дієтою та регулярною програмою фізичних вправ. Результати можуть відрізнятися.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Прийміть одну (1) капсулу після пробудження та одну (1) капсулу перед обідом, бажано натщесерце, або за рекомендацією лікаря. Через 3-6 тижнів після початку прийому добавок ДГЕА рекомендується робити аналізи сироватки крові для оптимізації індивідуальних потреб.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), стеаринова кислота, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін С (у вигляді аскорбілпальмітату)11 мг12%
7-Кето ДГЕА (7-оксо-дегідроепіандростерон-ацетат)100 мг

Запатентована суміш CGM Curcumin Elite, що містить 40% куркуміноїдів (10 мг) і 3% турмеронів (0,75 мг) [з куркуми (кореневища)], 30% галактоманнанів (7,5 мг) [з пажитника (насіння)]

25 мг
DHEA (дегідроепіандростерон)25 мг
Екстракт зеленого чаю без кофеїну (лист) [станд. до 98% поліфенолів]25 мг
Транс-ресвератрол (з екстрактів японського споришу (корінь) і винограду (фрукти)]1 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності