Men's Bladder Control, Підтримка сечовипускання, 30 капсул

Код: 30443
Фото товару Men's Bladder Control, Підтримка сечовипускання, 30 капсул
Фото складу Men's Bladder Control, Підтримка сечовипускання, 30 капсул
Фото використання Men's Bladder Control, Підтримка сечовипускання, 30 капсул
Основне фото товара Men's Bladder Control, Підтримка сечовипускання, 30 капсул
(5)
948 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 14.07.2024, без передоплати
1 Щодня. Без ГМО сертифікації LE. Сприяє здоровому сечовипусканню, щоб ви могли відпочити. Харчова добавка. Mens Bladder Control це науково обрунтована добавка, яка поєднує в собі мелатонін, бета-ситостерин, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Підтримка сечовипускання 30 капсул

Men's Bladder Control, Підтримка сечовипускання, 30 капсул

Опис

Men's Bladder Control — це науково обґрунтована добавка, яка поєднує в собі мелатонін, бета-ситостерин, лікопін та багато іншого для сприяння здоровому нічному сечовипусканню чоловіків, а також здоровому спокійному сну.

Здатність людини протистояти поклику природи під час сну з часом зменшується. Щоб розробити нічну формулу підтримки здоров’я сечовипускання у чоловіків, ми створили Men’s Bladder Control, і вона працює: у клінічному дослідженні одна капсула щовечора перед сном допомогла полегшити нічні позиви до сечовипускання чоловіків.

Ви заслуговуєте на безперервний сон. Men's Bladder Control - це клінічно вивчена формула з клінічно підтвердженими перевагами.

Переваги контролю над сечовим міхуром у чоловіків

Чи підходить мені Men's Bladder Control Formula?

Чоловічий контроль сечового міхура призначений спеціально для чоловіків, які шукають зручну поживну підтримку один раз на день для здорового сечовипускання та полегшення частого сечовипускання вночі.

Виклик спати всю ніч

Близько 28 мільйонів американців стикаються з численними нічними перервами сну через потребу в сечовипусканні, і дослідження показують, що поширеність цих порушень сну зростає з віком.

Як працює чоловіча формула контролю сечового міхура?

Щоб розробити нічну формулу підтримки здоров’я сечовипускання у чоловіків, клінічна дослідницька група Life Extension провела дослідження, у якому протягом 60 днів 30 здорових чоловіків похилого віку, які повідомили про підвищену частоту нічного сечовипускання, прийняли одну капсулу нашого Men’s Bladder. Control Formula кожного вечора перед сном.3 Результати були вражаючими.

Понад 60% повідомили про полегшення. На початку дослідження 87% учасників повідомили, що прокидалися принаймні раз на ніч, щоб піти в туалет. Це число впало приблизно до 23% через 60 днів.

Чудові результати для тих, хто часто встає — 37% чоловіків почали дослідження, повідомивши про 2-3 відвідування туалету щовечора. Наприкінці дослідження жоден із цих чоловіків не прокидався так часто.

Повноцінний нічний сон. Найважливіше те, що кількість учасників, які змогли насолоджуватися повноцінним безперервним нічним сном до кінця дослідження, зросла в шість разів.

Що входить до складу чоловічої формули контролю сечового міхура?

Бета-ситостерин — ця сполука рослинного походження сприяє здоровому сечовипусканню у чоловіків.

Мелатонін — цей природний гормон сприяє здоровому та спокійному сну. Але мелатонін робить більше, ніж це.6 У рандомізованому контрольованому клінічному дослідженні 2 мг мелатоніну з уповільненим вивільненням, який приймали щовечора протягом 4 тижнів, допомогли зменшити частоту нічного сечовипускання.

Екстракт кори Pygeum africanum (африканська вишня/слива) — Pygeum africanum є джерелом бета-ситостеролу. Доведено, що його кора допомагає підтримувати здоров’я передміхурової залози, підтримує здорову запальну реакцію та зменшує частоту нічного сечовипускання.

Лікопін — ця жиророзчинна каротиноїдна сполука є потужним антиоксидантом, який зазвичай отримують з помідорів. Лікопін допомагає пригнічувати запальні фактори, щоб підтримувати здоров’я простати на клітинному рівні.

Бор — цей мікроелемент також сприяє здоров’ю простати. Бор робить це, допомагаючи підтримувати вже здоровий гормональний баланс і підтримуючи здорову запальну реакцію.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня за 60 хвилин до сну або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, трикальцій фосфат, мальтодекстрин, альгінат, камедь акації, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Бета-ситостерин180 мг
Екстракт пигеуму (кора)100 мг
Лікопін [LycoBeads з натурального екстракту томатів (фруктів)]15 мг
Бор (як борорганічний гліцин Albion)10 мг
Мелатонін2 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сечового міхура (Urinary Support)