Оцеанс Аливе 2.0 Марин Фитопланктон, Ocean's Alive 2.0 Marine Phytoplankton, 30 мл

Код: 29690
Фото товару Оцеанс Аливе 2.0 Марин Фитопланктон, Ocean's Alive 2.0 Marine ...
Фото складу Оцеанс Аливе 2.0 Марин Фитопланктон, Ocean's Alive 2.0 Marine ...
Фото використання Оцеанс Аливе 2.0 Марин Фитопланктон, Ocean's Alive 2.0 Marine ...
Основне фото товара Оцеанс Аливе 2.0 Марин Фитопланктон, Ocean's Alive 2.0 Marine ...
(5)
Нова формула. Без ГМО. Сирий. Веганський. Неперевершена життєдайна суперїжа. Повноцінна харчова добавка. Супероксиддисмутаза - основний внутрішній антиоксидант. Heirloom Multi-Strain - морський фітопланктон. 36 000 MFU Супероксиддисмутаза. Oceans Alive 2.0 Морський фітопланктон За лічені хвилини відчуйте ще...
Вага: 0.34 кг

Sunfood Ocean's Alive 2.0 Marine Phytoplankton 30 мл

Оцеанс Аливе 2.0 Марин Фитопланктон, Ocean's Alive 2.0 Marine Phytoplankton, 30 мл

Опис

Oceans Alive 2.0 Морський фітопланктон

Що таке морський фітопланктон?

Фітопланктон існує майже 3 мільярди років і є основою всього живого, що сформувалося на землі. Перетворюючи CO2 на кисень, він відповідає за створення земної атмосфери та сприяє процвітанню життя. Ця потужна мікроводорість сповнена всіх поживних речовин, необхідних для підтримки життя на клітинному рівні. Кожну життєдайну молекулу, з якої складається вся планета, можна знайти в різних штамах морського фітопланктону. Нанорозмірні поживні частинки легко засвоюються та швидко готові до використання організмом.

Різниця Sunfood

Використовуючи новітні технології та після багатьох років природного відбору, ми розробили Абсолютно нову формулу живого морського фітопланктону в океанах. Ця передова формула містить більше супероксиддисмутази (SOD), ніж будь-коли раніше -1200 MFU на порцію 1 мл, 36 000 MFU на пляшку. СОД є неймовірно потужним антиоксидантним ферментом, який виробляється практично кожною клітиною людського організму; зменшує вільні радикали, що утворюються під час нормальних метаболічних процесів клітин, і захищає від окисного пошкодження.

Супероксиддисмутаза (SOD) - найпотужніший антиоксидант

Oceans Alive 2.0 містить супероксиддисмутазу (SOD) - 36 000 MFU на пляшку - неймовірно потужний антиоксидантний фермент. Природно зустрічається в організмі людини СОД захищає практично кожну клітину від шкідливої ​​токсичності вільних радикалів, а також може діяти як потужний протизапальний засіб.

Відомо, що SOD захищає від окисного пошкодження клітинної, серцево-судинної, психічної та імунної систем, викликаного окисним стресом. На відміну від антиоксидантів, що містяться в їжі, які вживаються для пошуку та виведення токсинів, які споживаються для пошуку та виведення токсинів, СОД гармонійно працює з системами організму та природними антиоксидантами, що містяться в ньому, щоб запобігти потенційному забрудненню.

Oceans Alive 2.0 Морський фітопланктон

Використання

Почніть з кількох крапель щодня, змішаних зі склянкою води або напою на ваш вибір. Залежно від реакції організму з часом набирайте до крапельниці (приблизно п’ятнадцять крапель або 1,0 мл). Спробуйте змішати у свій улюблений смузі.

Композиція

«Реліквія багатоштамового морського фітопланктону (сирого, стабілізованого свіжого врожаю), суспендованого в чистому концентрованому розчині морських мінералів.

Склад:
Розмір порції: 15 крапель / 1 крапельниця (1 мл)
Порція в контейнері: близько 30
 Сума на порцію: 
Морський фітопланктон350 мг
SOD (супероксиддисмутаза)1200 ЗБИТОК
† Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Sunfood, Fine Himalayan Crystal Salt, Сіль, 454 г
(4.9)
475 грн.
Доставка
Sunfood, Organic Moringa Powder, Моринга, 227 г
(4.9)
930 грн.
Доставка
Sunfood, Raw Organic Black Maca Powder, Мака, 113 г
(4.6)
613 грн.
Доставка