Life Extension, Rhodiola Extract 250 mg, Родіола 250 мг, 60 капсул

Код: 28224
Основне фото товара Life Extension, Rhodiola Extract 250 mg, Родіола 250 мг, 60 ка...
(5)
834 грн.
Під замовлення
Без глютену. Забезпечує енергію на клітинному та на фізичному рівнях. Без ГМО: сертифікат Non GMO LE Certified. Дієтична добавка. Родіола — це адаптоген, який регулює стрес та сприяє енергетичному обміну в клітинах. Крім ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Родіола 250 мг 60 капсул

Life Extension, Rhodiola Extract 250 mg, Родіола 250 мг, 60 капсул

Опис

Родіола — це адаптоген, який регулює стрес та сприяє енергетичному обміну в клітинах. Крім того, родіола покращує роботу мозку та організму, підвищує витривалість тощо.

Огляд

Родіола (Rhodiola rosea) підтримує енергетичний обмін у клітинах, що сприяє ефективному виробленню аденозинтрифосфату (АТФ) у мітохондріях. Клінічні випробування демонструють, що родіола (Rhodiola rosea) має позитивний вплив на фізичний та розумовий стан. А наш екстракт родіоли стандартизований для забезпечення послідовної доставки важливих сполук.

Наш організм використовує сполуку під назвою АТФ для забезпечення клітин енергією.

Переваги екстракту родіоли

Переваги родіоли

Наш екстракт родіоли містить справжню Rhodiola rosea. Він стандартизований до 3 % розавіну та не менше 1 % салідрозиду, двох потужних сполук, відкритих під час клінічних випробувань. Результати клінічних випробувань демонструють, що родіола (Rhodiola rosea) має позитивний вплив на фізичний та розумовий стан.

Інформація про продукт

Наш організм використовує сполуку під назвою АТФ для забезпечення клітин енергією. Проте здатність до вироблення клітинної енергії зменшується з віком. Родіола сприяє підтримці здорового рівня АТФ у клітинних мітохондріях, забезпечуючи більше енергії, необхідної вашому організму для повсякденної діяльності.

Підтримка розумової та фізичної результативності

За результатами клінічних випробувань, родіола (Rhodiola rosea) має позитивний вплив на фізичний та розумовий стан. Було доведено, що родіола покращує фізичну витривалість і традиційно використовується для підвищення показників розумової діяльності, як-от асоціативне мислення, короткочасна пам’ять, концентрація уваги, обчислення та швидкість звукового й візуального сприйняття.

Родіола є адаптогеном, який може вплинути на здатність організму реагувати на стрес. Клінічні випробування показали, що родіола може підтримувати здатність вашого організму реагувати на повсякденні стреси.Стандартизований екстракт родіоли (Rhodiola rosea)

У нашому екстракті родіоли використовується тільки родіола (Rhodiola rosea), стандартизована до 3 % розавінів і не менше 1 % салідрозиду, аналогічно концентраціям, що використовувалися під час клінічних випробувань.

Використання

Перед використанням прочитайте всю інформацію на етикетці та неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі два рази на день натщесерце або згідно з рекомендаціями лікаря. Якщо екстракт родіоли впливає на ваш сон, приймайте добавку в першій половині дня.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію.

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Родіола (Rhodiola rosea) (корінь)[станд. до 3 % розавінів і 1 % салідрозидів]250 мг 
 Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Родіола (Rhodiola)