Garden of Life, Vitamin Code RAW Vitamin C, Vitamin Code Сирий вітамін C, 120 капсул

Код: 2803
Основне фото товара Garden of Life, Vitamin Code RAW Vitamin C, Vitamin Code Сирий...
(4.9)
Необроблена цільнохарчова добавка. Живі пробіотики та ферменти. 23 види органічних фруктів та овочів. Без зв'язувальних речовин і наповнювачів. Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом. NSF - відсутність глютену підтверджено сертифікатом. 500 мг цільного ще...
Вага: 0.57 кг

Garden of Life Vitamin Code Сирий вітамін C 120 капсул

Garden of Life, Vitamin Code RAW Vitamin C, Vitamin Code Сирий вітамін C, 120 капсул

Опис

Що означає термін «необроблений продукт»

Добавка не містить жаростійких, синтетичних зв'язувальних речовин, штучних ароматизаторів, наповнювачів, підсолоджувачів, барвників та добавок, які зазвичай використовують для виробництва таблеток.

Без ГМО: сертифікат Non GMO Verified

Незалежна зовнішня сертифікація.

Сертифікований веганський продукт

Незалежна сертифікація проведена організацією Vegan Action.

Сертифікат B Corporation

Некомерційна лабораторія B Lab сертифікувала відповідність продукту суворим стандартам соціально-екологічної діяльності, підзвітності та прозрачності.

Vitamin Code Raw Vitamin C - це цілісний харчовий продукт, спеціально розроблений для забезпечення 500 мг витамину С разом із природними біофлавоноїдами.

Добавка містить 23 види органічних фруктів та овочів у формі порошку, що містять антиоксиданти, витамини та поживні кофактори.

Використання

Взрослим приймати по 2 капсули на день. Можна приймати незалежно від їди. Капсулу можна відкрити і вжити її вміст із водою або соком. Продукт не призначений для дітей.

Склад

Рослинна целюлоза (капсула), органічні рисові висівки.

Не містить молочних продуктів, сої, арахісу, деревних горіхів та молюсків. Виробляється на підприємстві, де також виконується обробка сої, молочних продуктів, арахісу, деревних горіхів та молюсків. Не містить штучних барвників та консервантів.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 60
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Вітамін C (з пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae])500 мг556%
Суміш необроблених органічних фруктів та овочів Органічний яблуко (плоди), органічний буряк (коренеплід), органічна броколі (плодоніжка та суцвіття), органічна морква (коренеплід), органічний шпинат (листя), органічний томат (плоди), органічна полуниця ( органічна вишня (плоди), органічна ожина (плоди), цитрусові біофлавоноїди, органічний зелений сладкий перець (плоди), органічна брюссельська капуста (листя), органічна голубина (плоди), органічний імбир (корінь), органічний чеснок (цибулина), органічна зелена лук (цибулина), органічна малина (плоди), органічна петрушка (листя), органічна цвітна капуста (стебло та суцвіття), органічна капуста (листя), органічна кучерява капуста (листя), органічний огірок (плоди), органічна селера (стебло) ), органічна спаржа (стебло та суцвіття)720 мг+
Суміш необроблених пробіотиків і ферментів. bacillus plantarum)] (500 млн КУО)60 мг+
+ Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Сирі RAW Вітаміни
Вітамін С 500 мг
Вітамін С в капсулах