Multi-Herb Colon Cleanse, Підтримка кишківника, 275 таблеток

Код: 27127
Фото товару Multi-Herb Colon Cleanse, Підтримка кишківника, 275 таблеток
Фото складу Multi-Herb Colon Cleanse, Підтримка кишківника, 275 таблеток
Фото використання Multi-Herb Colon Cleanse, Підтримка кишківника, 275 таблеток
Основне фото товара Multi-Herb Colon Cleanse, Підтримка кишківника, 275 таблеток
(5)
1432 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 17.07.2024, без передоплати
Детоксикація, очищення та оновлення. Підтримуйте здоровя та регулярність товстої кишки. Харчова добавка. Візьміть під контроль своє здоровя. Якість перевірена. Multi-Herb Colon Cleanse від Natures Secret містить різноманітні цільові трави, а ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.4 кг

Nature's Secret Підтримка кишківника 275 таблеток

Multi-Herb Colon Cleanse, Підтримка кишківника, 275 таблеток

Опис

Multi-Herb Colon Cleanse від Nature's Secret містить різноманітні цільові трави, а також розчинні рослинні поживні речовини для підтримки детоксикації товстої кишки та сприяння 2-3 випорожненням кишечника на день. Ця запатентована суміш інгредієнтів підтримує власні природні очисні функції організму: шляхом більш частого видалення відходів. Він призначений для покращення травлення та виведення.

Відчуйте оздоровлення всього тіла...

Хто секрет природи?

У Nature's Secret ми віримо, що загальне здоров'я організму є ключем до загального здоров'я.

Загальноприйнятий підхід до здоров’я розглядає тіло як набір окремих частин, кожна з яких потребує окремого лікування. Подивіться, як організована наша медична система – від кардіологів до дерматологів, у нас є лікар майже для кожної частини тіла. Але природа має добре збережену таємницю... між жодною з наших систем немає поділу. Усі вони складно з’єднані в блискучому танці, який може організувати лише природа. У Nature's Secret ми розробляємо наші продукти, використовуючи цю філософію всього тіла.

Ми розуміємо, наприклад, що повільне травлення може призвести до низького рівня енергії, і його не завжди слід підтримувати енергетичними таблетками з кофеїном. Наш підхід зосереджується на витоках дисбалансу, а не на ознаках дисбалансу. Це таємниця природи, повна цілісність і оздоровлення організму.

Використання

(Дорослий) Почніть з однієї (1) таблетки вранці та однієї (1) таблетки ввечері, запиваючи повною склянкою (8 унцій) води. Збільште споживання на одну (1) таблетку через день, поки не досягнете 2-3 сформованих випорожнень на день. Не перевищуйте три (3) таблетки двічі на день. Як тільки ви знайдете правильну кількість таблеток, ви можете продовжувати приймати цю кількість для посиленого внутрішнього очищення протягом 30 днів. Не перевищуйте 30 днів безперервного використання цього продукту.

Якщо приймати разом із таблетками Nature's Secret Multi-Herb Digestion & Detox Support: починайте з однієї (1) таблетки кожного продукту вранці та однієї (1) таблетки кожного продукту ввечері, запиваючи повною склянкою (8 унцій) води , збільшуючи споживання на одну (1) таблетку кожного продукту через день, доки ви не досягнете 2-3 сформованих випорожнень на день. Не перевищуйте три (3) таблетки кожного продукту двічі на день. Приймайте лише стільки продукту, скільки необхідно для досягнення 2-3 хороших випорожнень на день. Випивайте від 8 до 10 склянок води на день.

Композиція

Стеаринова кислота, гідроксипропілцелюлоза, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, натрію кроскармелоза, натуральний ароматизатор анісу, метилцелюлоза, стеарат магнію, гліколат крохмалю натрію, полісахариди сої, гліцерин і мальтодекстрин.

Містить: молочні продукти, сою

Без штучних барвників і консервантів.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Кількість порцій в контейнері: 275
Кількість речовини у порції% добової норми
Загальна кількість вуглеводів1 г%
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)98 мг8%
Запатентована суміш порошок Cascara Sagrada (кора), порошок фенхелю (насіння), порошок подорожника (лушпиння насіння), порошок імбиру (кореневище), камедь акації, порошок люцерни (трава), порошок яблучного пектину (фрукти), порошок яблука (фрукти), Порошок трави ячменю (повітряний), порошок буряка (корінь), глюкоманнан, камедь карайя, порошок цедри лимона (шкірка), порошок вівсяних висівок, порошок м’яти перцевої (листя), порошок червоної малини (Rubus idaeus) (листя), порошок слизького в’яза ( кора), порошок Chlorella, гуарова камедь, Lactobacillus acidophilus (1 млн/г )557 мг
% добової норми на основі дієти на 2000 калорій добова норма не встановлена ​​ на момент виробництва
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)
Nature's Secret, Super Cleanse 200, Детокс, 200 таблеток
(5)
1273 грн
Доставлення
Respiratory Support & Defense, Підтримка органів дихання, ...
(5)
986 грн
Доставлення