Systemic Enzyme Complex, Комплекс ферментів, 180 капсул

Код: 24565
Основне фото товара Systemic Enzyme Complex, Комплекс ферментів, 180 капсул
(5)
4225 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.11.2025
Товар відправимо 16.06.2024
Системний ферментний комплекс чистої інкапсуляції пропонує суміш ферментів та рослинних компонентів, які можуть допомогти зберегти здорові тканини. Протеолітичні ферменти також відомі як протеази сприяють перетравленню ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.14 кг

Pure Encapsulations Комплекс ферментів 180 капсул

Systemic Enzyme Complex, Комплекс ферментів, 180 капсул

Системний ферментний комплекс чистої інкапсуляції пропонує суміш ферментів та рослинних компонентів, які можуть допомогти зберегти здорові тканини. Протеолітичні ферменти (також відомі як протеази) сприяють перетравленню білків. Водночас вони можуть сприяти комфорту м’язів та відновленню після фізичних навантажень.

Системний ферментний комплекс пропонує Serrazimes, унікальну суміш протеаз, яка може працювати для усунення запальної реакції та потенційно полегшити симптоми, пов’язані з незначним болем. Ця добавка також містить бромелайн і папаїн, два природних ферменти, отримані з фруктів. Трипсин, панкреатин і хімотрипсин - це ферменти тваринного походження, які можуть відігравати роль у функціонуванні підшлункової залози.

Поряд з протеолітичними ферментами, кожна порція комплексу системних ферментів містить інші інгредієнти, які можуть допомогти усунути симптоми болю, скутості та запалення в суглобах і хрящах. Наприклад, «босвелілові кислоти потенційно можуть діяти для захисту сполучної тканини», тоді як рутин - це флавонол, який може забезпечити додаткову підтримку суглобів.

При рекомендованій дозі від трьох до шести капсул на день, флакон із 180 капсулами Системного ферментного комплексу шляхом чистих інкапсуляцій повинен тривати приблизно один-два місяці.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь -якої хвороби чи медичного стану. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем перед початком будь -якої програми фізичних вправ або харчових добавок або перед використанням цих чи будь -яких продуктів під час вагітності, або якщо у вас серйозне захворювання.Розмір порції: 3 капсули напорцію в контейнері: 60порцій на порцію / %DVпанкреатину (зі свиней) (без лактози) (50 000 одиниць протеази USP) 176 мг / протеаза6,0 (60 000 HUT) 120 мг / Serrazimes (суміш протеаз) (10 000 ОД) 17 мг / Бромелайн (із стебла ананасу) (2 400 ГДУ / г) 120 мг / Папаїн (з плодів папайї) (800 ТО / мг) 120 мг / Рутин 100 мг / Трипсин (зі свиней) (1: 150) (11,250 одиниць USP) 75 мг / хімотрипсин (з великої рогатої худоби) (2 500 одиниць USP) 3 мг / екстракт ладану (Boswellia serrata) (смола камеді) 250 мг / (стандартизовані містить 70% босвелліевая кислоти)Інші інгредієнти: вегетаріанська капсули (целюлоза, геллановая камедь, вода), аскорбіл пальмитатклейковина вільний / Non GMO / Зроблено в США вякості харчової добавки приймайте 3 капсули, 1-2 рази щодня, між прийомами їжі.Не слід приймати вагітним або годуючим жінкам. якщо у вас є захворювання або ви приймаєте будь -які ліки, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте лише в тому випадку, якщо запобіжна ущільнювач цілий. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності