Genex Formulas, Catuaba Rinden, Катуаба, 90 капсул

Код: 23457
Основне фото товара Genex Formulas, Catuaba Rinden, Катуаба, 90 капсул
(5)
1085 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Катуаба, Catuaba, - це сильний американський сексуальний збудник. Багато жителів Бразилії використовують цю рослину протягом кількох поколінь. Травники - лікарі зі США використовують катуабу як ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Genex Formulas Катуаба 90 капсул

Genex Formulas, Catuaba Rinden, Катуаба, 90 капсул

Катуаба, Catuaba, - це сильний американський сексуальний збудник. Багато жителів Бразилії використовують цю рослину протягом кількох поколінь. Травники - лікарі зі США використовують катуабу як тонізуючий засіб для стимуляції статевої функції (засіб від імпотенції), як стимулятор ЦНС при загальному виснаженні та втомі, безсонні пов'язане з перенапругою, збудливістю та при погіршенні пам'яті. При цьому катуабу вважають за корисний афродизіак як для чоловіків, так і для жінок, але саме у випадках чоловічої імпотенції досягалися найбільш дивовижні успіхи. Продукт стимулює сексуальний потяг і може продовжити задоволення, збільшити силу та витривалість, а також допомагає врегулювати та підтримувати гормональний баланс. Традиційно використовується для посилення чоловічої сексуальної діяльності, підтримки лібідо, еректильної функції. Екстракт сприяє здоровому кровообігу всього тіла (включаючи області статевих органів), підвищенню статевого потягу, відновлення регулярного статевого життя. Катуаба також має антибактеріальні та противірусні властивості. Встановлений механізм противірусної дії катуаби у разі ВІЛ ґрунтується на інгібуванні абсорбції ВІЛ внутрішньо клітин. Що можливе використання трави проти опортуністичних інфекцій при лікуванні пацієнтів з ВІЛ. Кожна капсула цієї добавки містить 465 мг чистої кори Катуаби.

Катуаба (ka.two.'aba) – це невелике квітуче дерево, яке було виявлено племенем тупи протягом сотень років. Історично він використовувався протягом століть у Бразилії, щоб допомогти підтримати чоловічу витривалість.

Відкрийте для себе природний баланс

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Катуаба (Catuaba)
Magnesium Lysinate Glycinate, Лізинат магнію гліцинат, 120 таб...
(5)
1751 грн
У наявності