Bone Strength Collagen Formula, Коллагеновая формула, 120 капсул

Код: 22842
Фото товару Bone Strength Collagen Formula, Коллагеновая формула, 120 капсул
Фото складу Bone Strength Collagen Formula, Коллагеновая формула, 120 капсул
Фото використання Bone Strength Collagen Formula, Коллагеновая формула, 120 капсул
Основне фото товара Bone Strength Collagen Formula, Коллагеновая формула, 120 капсул
(5)
1603 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Не містить глютену. Хелат кальцію колагену. Сертифікат LE без ГМО. Харчова добавка. KoAct це запатентована форма кісткового колагену з кальцієм, призначена для підтримки міцності кісток і оптимального ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.19 кг

Life Extension Коллагеновая формула 120 капсул

Bone Strength Collagen Formula, Коллагеновая формула, 120 капсул

Опис

KoAct — це запатентована форма кісткового колагену з кальцієм, призначена для підтримки міцності кісток і оптимального здоров’я кісток.

Оптимізуйте здоров’я своїх кісток за допомогою Bone Strength Collagen Formula, добавки для кісток із запатентованою хелатною формою кальцію та колагену, розробленою для підтримки міцності, гнучкості та мінеральної щільності кісток.

Огляд

Формула Bone Strength Collagen Formula містить запатентований склад кальцію та колагену, який допомагає підтримувати оптимальне здоров’я кісток, сприяє зміцненню та гнучкості кісток і допомагає підтримувати здорову мінеральну щільність кісток. Кремній з екстракту бамбука та сушених екстрактів сливи містить додаткові мінерали для підтримки здоров’я кісток.

Bone Strength Collagen Formula є гарним доповненням до силових вправ і комплексної програми харчування.

Переваги формули колагену для міцності кісток

Що таке KoAct?

KoAct поєднує в собі хелатний кальцій і гідролізовані пептиди колагену для підтримки здоров’я колагену та сприяння оптимальній мінеральній щільності кісток.

Чому ми додали силікон?

Кремній допомагає полегшити перенесення кальцію в кістки, що допомагає підтримувати здоров'я кісток. Він також підтримує здоров'я волосся, шкіри та нігтів.

Комплексна підтримка кісток

Щоб допомогти оптимізувати міцність і гнучкість кісток, Bone Strength Collagen Formula включає вітамін D3 для полегшення всмоктування кальцію в кров, запатентовану формулу хелатного кальцію та гідролізованих колагенових пептидів, магній, кремній для сприяння формуванню кісток, сушену сливу для підтримки кісток. активність клітин і мікроелемент бор, який підтримує міцність кісток і суглобів.

Деталі продукту

Поліпшення здоров'я кісток

Колаген відіграє важливу роль у зміцненні кісток. Споживання продуктів, які стимулюють природне вироблення колагену в організмі, щоб допомогти підтримувати здоров’я кісток, бере початок із стародавніх культур. Але тепер ця формула з KoAct спрощує досягнення цієї мети завдяки суміші колагену та кальцію, яка допомагає підтримувати міцність кісток і мінеральну щільність.

Ця сполука сприяє гнучкості кісток і допомагає підтримувати здорову мінеральну щільність кісток. Кремній з екстракту бамбука та сушених екстрактів сливи містить додаткові мінерали та поліфеноли для підтримки здоров’я кісток.

Щоб оптимізувати міцність і гнучкість кісток, Bone Strength Collagen Formula використовує такі інгредієнти:

Вітамін D3

Ця критично важлива поживна речовина підтримує всмоктування кальцію в кров і те, скільки його надходить і виходить з кісткової тканини. D3 також є життєво важливим допоміжним фактором у мінералізації кісток через засвоєння кальцію та фосфору.

Кальцій

KoAct - це запатентована формула хелатного кальцію та гідролізованих пептидів колагену. KoAct був розроблений, щоб сприяти підтримці та обміну колагену, одночасно підтримуючи оптимальну мінеральну щільність і міцність кісток. Клінічне дослідження показало, що KoAct покращує здоров’я кісток у жінок у постменопаузі, збільшуючи синтез кісткової тканини та зменшуючи резорбцію кісткової тканини.

магній

Магній є критично важливим компонентом нашого скелета, причому від 50 до 60 відсотків усього магнію в організмі міститься в кістках. Магній також позитивно впливає на мінеральну матрицю кістки та її здатність метаболізувати мінерали, необхідні для підтримки здоров’я кісток.

Кремній

Ця поживна речовина відіграє важливу роль у формуванні кісток шляхом синтезу та/або стабілізації колагену.

Слива сушена

Поліфеноли в сушених сливах підтримують активність і функцію остеобластів (клітин, що формують кістки), посилюючи регуляцію клітинних сигнальних сполук і посилюючи експресію ферменту, який бере участь у зшиванні колагену.

Бор

Бор — це мікроелемент, який благотворно впливає на підтримку міцності кісток і суглобів.10 Ця формула містить запатентований FruiteX B OsteoBoron, потужну форму бору, виготовлену з комплексу кальцію/вуглеводів/бору, подібного до того, що міститься у фруктах і овочах. FruiteX B OsteoBoron є більш біодоступним, ніж цитрат бору, поживна речовина, яка використовується в більшості комерційних добавок для формування кісток.

Bone Strength Collagen Formula може бути частиною комплексної програми харчування в поєднанні з належними силовими вправами.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте чотири (4) капсули щодня розділеними дозами або відповідно до рекомендацій лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат, мальтодекстрин, кукурудзяний крохмаль.

Склад:
Розмір порції: 4 капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін D3 (як холекальциферол)25 мкг 125%
Кальцій (з 3000 мг KoAct Calcium Collagen Chelate і фруктоборату кальцію)300 мг23%
Магній (як цитрат магнію)100 мг24%
Кремній [від ст. екстракт бамбука (стебло)]5 мг
Сушений екстракт сливи (плоди) [станд. до 50% поліфенолів за UV-Vis (50 мг)]100 мг
Бор (фруктоборат кальцію як запатентований Fruitex B OsteoBoron)3 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зміцнення кісток (Bone Strength)