Life Extension, FLORASSIST Liver Restore, 60 капсул

Код: 22327
Основне фото товара Life Extension, FLORASSIST Liver Restore, 60 капсул
(5)
749 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Суміш пробіотиків і пребіотиків для здорової роботи печінки. Харчова добавка. Ваша печінка та ваша травна система зєднані буквально ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Life Extension FLORASSIST Liver Restore 60 капсул

Life Extension, FLORASSIST Liver Restore, 60 капсул

Опис

Ваша печінка та ваша травна система з’єднані — буквально — кровоносною судиною, яка називається ворітною веною. Ця вена приносить кров із травного тракту безпосередньо до печінки.

Ця кров містить поживні речовини з продуктів, які ви їсте. Але він також містить токсини та інші небажані сполуки — речовини, які часто утворюються небажаними бактеріями у вашому кишечнику. Чим більше у вас небажаних бактерій, тим більше цих сполук може в кінцевому підсумку фільтруватися через вашу печінку.

Рука об руку – мікробіом кишечника та здоров’я печінки

Саме тут на допомогу приходить FLORASSIST Liver Restore. Ця клінічно вивчена комбінація допомагає підтримувати здорове співвідношення кишкових бактерій, забезпечуючи 7 штамів пробіотиків, що сприяють роботі печінки, разом із пребіотиком під назвою фруктоолігосахарид. Разом ця синбіотична формула допомагає витіснити небажані бактерії, які створюють те, що не подобається вашій печінці. І це працює.

Обнадійливі результати клінічних досліджень

Дослідження 1 — надмірна вага: у рандомізованому, подвійному сліпому, плацебо-контрольованому дослідженні дві групи суб’єктів із надмірною вагою дотримувались енергетично збалансованої дієти та режиму фізичної активності та приймали дві капсули тієї самої синбіотичної суміші, що міститься у FLORASSIST Liver Restore, щодня протягом 28 тижнів.

Дослідження вимірювало ферменти, які зазвичай використовуються для оцінки стану печінки. У той час як статистичні відмінності між групами плацебо та синбіотиками з’явилися лише через 7 тижнів, наприкінці дослідження група синбіотиків показала значне покращення.

Комбінація пробіотиків і пребіотиків у FLORASSIST Liver Restore також допомогла покращити вимірювання С-реактивного білка, біомаркера, що виробляється в печінці. Здорові рівні hsCRP можуть відповідати здоров’ю печінки. У цьому дослідженні показники hsCRP покращилися на 54% через 28 тижнів.

Дослідження 2 — здоровий ІМТ: друге дослідження імітувало перше, за винятком використовуваних суб’єктів із нормальним індексом маси тіла. Результати були схожі. Група плацебо продемонструвала покращення біомаркерів ферментів печінки лише на 3%, тоді як група синбіотиків покращилася на 17% після 28 тижнів прийому добавок. У цьому дослідженні hsCRP покращився на 46% через 28 тижнів.

Є багато речей, які ви можете зробити, щоб захистити свою печінку в будь-якому віці, наприклад, правильно харчуватися, регулярно займатися спортом, підтримувати здорову вагу тіла та приймати FLORASSIST Liver Restore щодня.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте дві (2) капсули щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат.

Містить молоко, соєві боби.

Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Кількість порцій в контейнері: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Синбіотична запатентована суміш [Fructooligosaccharide, Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Streptococcus thermophilus PXN 66, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Bifidobacterium breve PXN 25, Bifidobacterium longum PXN 30, Lactobacill us bulgaricus PXN 39 (200 мільйонів CFU)]360 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)