Probiotics Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 28 таблеток

Код: 22042
Фото товару Probiotics Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 28 таблеток
Фото складу Probiotics Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 28 таблеток
Фото використання Probiotics Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 28 таблеток
Основне фото товара Probiotics Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 28 таблеток
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Жувальні таблетки один раз на добу. Від найнадійнішого бренду пробіотиків. Суперімунітет Жувальні. Пробіотик бузина, вітамін С і цинк. Допомагає підтримувати вашу імунну систему міцною. Допомагає зберегти ваше здоровя. З ще...
Вага: 0.12 кг

Culturelle Жувальні Пробіотики 28 таблеток

Probiotics Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 28 таблеток

Опис

Без алергіїCulturelle Immune Defense використовує потужну суміш, що містить науково підтверджені пробіотики разом із бузиною природного походження, а також вітаміном С і цинком. Це допомагає підтримувати найкраще самопочуття протягом усього року. Пробіотик LGG Штам LGG є найбільш дослідженим наукою пробіотиком і допомагає захистити ваше імунне здоров’я, впливаючи на травну систему вашого організму, де розташовано 70% вашої імунної системи. Бузина, вітамін С і цинк Виготовлено зі справжніми фруктами бузини, ці жувальні страви мають чудовий смак і містять цинк і антиоксидантний вітамін С, які допомагають підтримувати вашу імунну систему. Пробіотики Culturelle чудово підходять для здорового мікробіому, а здоровий мікробіом чудово підходить для вас. Цінності нашого брендуМи на місія надихнути на краще здоров’я та благополуччя для вас і вашої родини. Ми віримо в чесність, тому дотримуємося найвищих стандартів правди. Ми віримо в природну силу мікробіома вашого тіла, а також у наукові дослідження та продукти, які розблокують його повний потенціал. Ми віримо в безкомпромісну якість, безпеку та перевірену ефективність. Ми віримо в те, що даємо вам можливість впевнено приймати кожен день. На основі дослідження BrandSpark American Shopper Study 2019. На основі кількості наукових і клінічних досліджень Lactobacillus rhamnosus GG щодо низки переваг станом на січень 2020 року. Гарантована ефективність протягом дати, зазначеної на коробці, за умови зберігання відповідно до інструкцій. ^Хоча цей продукт містить інгредієнти, отримані з пшениці, він відповідає визначенню FDA щодо вмісту глютену (менше 20 ppm). Не є низькокалорійною їжею. ∞Виключає гумкові суміші.

Використання

Приймайте одну (1) таблетку щодня. Таблетку можна розжовувати або ковтати за бажанням. Рекомендується продовжувати використання.

Композиція

Манітол (кукурудзяний або пшеничний), ксиліт, гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота, натуральний ароматизатор, стеарат магнію, екстракт листя стевії, овочевий сік (барвник).
Склад:
Розмір порції: одна (1) таблетка
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії0
Загальний вміст вуглеводів g %+
Загальний цукор 0 г
вкл. 0 г доданого цукру 0%+
Цукор Алкоголь function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce. get('edecuk'). getContent({format: 'raw'})); $. ajax({ type: "POST", url: env. sys. mods + "dec/update. php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env. sys. id, beforeSend: function () { b. html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data. code == "200") { if(callback ! == null){ callback(b); }else{ b. html('Сохранено'); } } else { b. html('Ошибка'); msg. text(data. msg, 0); } } }); } $(". bsave"). on('click', function (e) { e. preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce. init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)