Life Extension, SOD Booster, 30 капсул

Код: 21978
Фото товару Life Extension, SOD Booster, 30 капсул
Фото складу Life Extension, SOD Booster, 30 капсул
Фото використання Life Extension, SOD Booster, 30 капсул
Основне фото товара Life Extension, SOD Booster, 30 капсул
(5)
961 грн.
Під замовлення
Супероксиддисмутаза. Без ГМО сертифікації LE. Бореться з клітинним окисним стресом. Харчова добавка. Антиоксиданти захищають ваші клітини від клітинного стресу. Ви чули про такі дієтичні антиоксиданти, як вітамін Е, вітамін ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension SOD Booster 30 капсул

Life Extension, SOD Booster, 30 капсул

Опис

Антиоксиданти захищають ваші клітини від клітинного стресу. Ви чули про такі дієтичні антиоксиданти, як вітамін Е, вітамін С і CoQ10. Але організм не повністю покладається на вас у захисті від антиоксидантів: він може виробляти кілька власних антиоксидантів, одним із найважливіших у цій групі є супероксиддисмутаза або просто СОД.

Супероксиддисмутаза є одним з найпотужніших антиоксидантів організму, захищаючи ваші клітини від клітинного стресу.

Переваги SOD Booster

Як діють такі антиоксиданти, як SOD?

Антиоксиданти «гасять» вільні радикали — сполуки, які викликають небажані клітинні реакції. Але як вони це роблять? Деякі процеси у вашому тілі природним чином виробляють вільні радикали: наприклад, сполука під назвою «супероксид». SOD (супероксиддисмутаза) розщеплює супероксид до того, як він може викликати клітинний стрес. Інший потужний антиоксидант, глутатіон, додатково «гасить» залишки сполук, які залишає SOD.

Організм виробляє власні антиоксидантні ферменти: глутатіон, каталазу і, що важливо, супероксиддисмутазу. Цей потужний антиоксидант допомагає захистити клітини від клітинного стресу, викликаного вільними радикалами. Клітинний стрес може прискорити процес природного старіння, і рівень виробництва супероксиддисмутази, як було показано, знижується з віком. Ось чому ми створили нашу двокомпонентну формулу SOD Booster.

Екстракт чорноплідної горобини (A. melanocarpa).

Чорноплідна горобина має один із найвищих природних поліфенолів — навіть більше, ніж чорниця. Зокрема, чорноплідна горобина наповнена поліфенольними сполуками, які називаються антоціанами. Чому це має значення? Оскільки антоціани чорноплідної горобини сприяють виробленню СОД.

Під час двомісячного дослідження учасникам щодня давали 300 мг того ж екстракту чорноплідної горобини в SOD Booster. Наприкінці дослідження добавка призвела до збільшення супероксиддисмутази на 29%. Цікаво, що рівень глутатіону — ще одного потужного антиоксиданту — також зріс.

Концентрат м'якоті дині Extramel

Екстрамель - це концентрат особливого сорту французької дині. Ця диня має тривалий термін придатності, вважається частково через високу активність СОД (і, отже, довголіття клітин) у живих плодах.

А Extramel спеціально розроблений, щоб також протистояти травним сокам вашого організму, даючи цьому новому інгредієнту більше часу для сприяння виробленню супероксиддисмутази. У доклінічних моделях споживання концентрату дині Extramel підвищувало рівень СОД у різних тканинах органів.

Користь Extramel для здоров’я виходить за межі клітинного антиоксидантного захисту та здорового старіння — цей новий інгредієнт також підтримує загальну якість життя. Не в одному, а в двох дослідженнях суб’єкти, які споживали 10 мг цього концентрату дині на день, повідомили про зниження загальної втоми та посилення відчуття благополуччя та здорової реакції на стрес.

Клінічно вивчені дозування

SOD Booster містить клінічно вивчені дози як екстракту чорноплідної горобини, так і концентрату дині Extramel. Він не містить ГМО, не містить алергенів, не містить глютену та виробляється в Сполучених Штатах. Стимулюйте природний антиоксидантний захист вашого організму. Додайте SOD Booster до свого режиму сьогодні.

Використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій перед використанням. Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, рослинна олія, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.
Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Екстракт аронії меланокарпа (плоди) [станд. до 40% поліфенолів]300 мг 
Концентрат м’якоті дині Extramel (фрукти) [забезпечує 140 МО СОД]10 мг  
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Супероксиддисмутаза (Superoxide Dismutase S.O.D.)