Williams Nutrition, Daily Advantage, Щоденна добавка, 60 упаковок

Код: 18306
Основне фото товара Williams Nutrition, Daily Advantage, Щоденна добавка, 60 упаковок
(5)
3729 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Daily Advantage - це комплекс речовин, який постачає необхідні вітаміни та мінерали, а також фітонутрієнти та суперпродукти, що борються з вільними радикалами, та чисте норвезьке ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.59 кг

Williams Nutrition Щоденна добавка 60 упаковок

Williams Nutrition, Daily Advantage, Щоденна добавка, 60 упаковок

Daily Advantage - це комплекс речовин, який постачає необхідні вітаміни та мінерали, а також фітонутрієнти та суперпродукти, що борються з вільними радикалами, та чисте норвезьке джерело незамінних жирних кислот омега-3.Комплексний комплекс поживних речовин – це одна з найважливіших речей, які ви можете зробити для свого загального здоров'я. Так як наша їжа вирощена на виснажених поживних речовинах і наш раціон включає так багато оброблених продуктів, ми просто не отримуємо поживні речовини, до яких звикли. Навіть якщо наші наміри добрі, є багато днів, коли ми не їмо так добре, як могли б. Ось чому Daily Advantage виходить далеко за межі звичайного полівітамінів. У більшості полівітамінів один раз на день відсутні важливі поживні речовини, такі як незамінні жирні кислоти омега-3 (EFAs), які необхідні для здоров'я вашого мозку та серця. Правильна мульти-поживна речовина може змінити світ на краще. У своєму дослідженні доктор Вільямс зібрав комплексну формулу, містить інгредієнти з усього світу у певних дозуваннях та формах. Називається Daily Advantage, це найкращий спосіб підтримати своє здоров'я з голови до ніг. Daily Advantage дає вам міцну основу необхідних вітамінів та мінералів, починаючи з повноцінного сімейства B-вітамінів. Ви також отримуєте вітамін D, магній, кальцій, цинк та інші необхідні мінерали, а також мікроелементи, такі як хром та селен. Він також містить унікальний комплекс фітонутрієнтів зі здоровими прихильниками старіння, такими як ресвератрол, гранат та екстракт плодів оливи. Ви отримуєте найкращі суперпродукти природи, такі як спіруліна та ашваганда, для імунної підтримки та енергії. І зовсім недавно доктор Вільямс додав джерело риб'ячого жиру омега-3 із чистих, чистих вод Норвегії. Кожен гелевий капсул містить співвідношення ЕПК та ДГК 3:
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)