Protocol for Life Balance, C-1000 Caps with Bioflavonoids & Rutin, Вітамін C, 120 капсул

Код: 17967
Фото товару Protocol for Life Balance, C-1000 Caps with Bioflavonoids &...
Фото складу Protocol for Life Balance, C-1000 Caps with Bioflavonoids &...
Фото використання Protocol for Life Balance, C-1000 Caps with Bioflavonoids &...
Основне фото товара Protocol for Life Balance, C-1000 Caps with Bioflavonoids &...
(5)
735 грн.
Під замовлення
Забезпечує захист клітин: вітамін С допомагає зміцнити вашу імунну систему. Вітамін С також допомагає засвоювати залізо, нейтралізувати вільні радикали, зміцнювати серцево-судинну систему та підтримувати здоровий ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.24 кг

Protocol for Life Balance Вітамін C 120 капсул

Protocol for Life Balance, C-1000 Caps with Bioflavonoids & Rutin, Вітамін C, 120 капсул

Відданість якості

У Protocol For Life Balance працює команда біохіміків, мікробіологів, інженерів-хіміків, хіміків, дієтологів і харчових технологів, які розробляють продукти на основі сучасної науки. Наші власні лабораторії оснащені найсучаснішим аналітичним обладнанням, а наші тести сертифіковані незалежними сторонніми лабораторіями. Наука використовується для підтримки найефективніших рецептур, що призводить до продуктів найвищої якості. Загалом, продукти створені для забезпечення біодоступності та ефективності, призначені для підтримки ваших потреб у здоров’ї та самопочутті.

Відданість натуральним і чистим інгредієнтам

Ми твердо переконані, що натуральні продукти, як ми їх визначаємо, безпечніші та ефективніші, ніж продукти, виготовлені з інгредієнтів, яких немає в природі. Природність є наріжним каменем нашої компанії. З самого початку, навіть якщо інгредієнт, який нам потрібен, недоступний у його натуральній формі, ми докладаємо всіх зусиль, щоб знайти чистий інгредієнт, створений людиною, який є максимально схожим на природний. Ми також прагнемо використовувати якомога більше інгредієнтів без ГМО в готових продуктах. Станом на 2021 рік понад 60% нашої готової продукції не містять ГМО.

Повне коло

Спочатку наші добавки були доступні лише для медичних працівників, оскільки ми вважаємо, що працівники охорони здоров’я потребують надійних високоякісних дієтичних добавок для своїх пацієнтів. Ми вважаємо, що добавки працюють найкраще, якщо їх приймають пацієнти під керівництвом професіонала. Саме тут медичні працівники стають нашими найкращими союзниками, надаючи пацієнтам можливість жити здоровішим життям за допомогою інформованих добавок. Оскільки поблизу вас не завжди є спеціаліст, який розповсюджує продукти, тепер вони доступні безпосередньо споживачам для тих, хто хоче отримати чудові добавки, які зазвичай доступні лише через практикуючих спеціалістів. Тепер ми завершуємо коло, пропонуючи наші добавки як через практиків, так і безпосередньо вам.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Protocol for Life Balance, Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, ...
(5)
2004 грн.
Доставка