Designs for Health, Monolaurin-Avail, Монолаурин + Вітамін С, 120 капсул

Код: 17782
Фото товару Designs for Health, Monolaurin-Avail, Монолаурин + Вітамін С, ...
Фото складу Designs for Health, Monolaurin-Avail, Монолаурин + Вітамін С, ...
Фото використання Designs for Health, Monolaurin-Avail, Монолаурин + Вітамін С, ...
Основне фото товара Designs for Health, Monolaurin-Avail, Монолаурин + Вітамін С, ...
(5)
2088 грн.
Під замовлення
ПОТУЖНА ІМУННА ПІДТРИМКА - Монолаурин-Вейв розроблений, щоб запропонувати потужну імунну підтримку вже здоровим людям. Він містить вітамін С для додаткового імунітету. ОПТИМАЛЬНЕ ПОГЛИНЕННЯ, НЕДОРОГОПРОТИВНЕ ЗДОРОВ'Я кишечника ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Designs for Health Монолаурин + Вітамін С 120 капсул

Designs for Health, Monolaurin-Avail, Монолаурин + Вітамін С, 120 капсул

Монолаурин-Авайлі — це інкапсульована формула монолаурину (гліцерину монолаурат), форми лауринової кислоти, яка є переважною жирною кислотою в кокосовій і пальмоядрових оліях, а також присутня в грудному молоці людини (3,5-6,6 відсотка від загальної калорійності). Цей продукт створений для забезпечення потужної підтримки здоров’я імунітету без негативного впливу на корисну кишкову флору. Він містить вітамін С для додаткового імунного ефекту та соняшниковий лецитин для покращення засвоєння монолаурину.

Цей продукт виготовлено з інгредієнтів без ГМО. Монолаурин (монолаурат гліцерину) є потужним віруліцидним і бактерицидним засобом, ефективним проти вражаючого спектру патогенних організмів і вірусів. На відміну від звичайних антибіотиків, не було доведено, що він призводить до антибактеріальної резистентності та не має негативного впливу на корисну кишкову флору. Таким чином, на додаток до гострого застосування, його також можна використовувати як потенційний профілактичний засіб під час сезону застуди та грипу, або приймати на постійній основі тими, хто схильний до повторних інфекцій і захворювань.*

Наша політика якості. Політика якості Designs for Health підвищує довіру споживачів, доводячи, що наші дієтичні добавки перевищують галузеві стандарти якості. Наші комплексні критерії оцінки розроблені для підтвердження всіх аспектів, що впливають на якість та ефективність, зокрема :

Designs for Health дотримується найсуворіших стандартів контролю якості, починаючи від вибору сировини і закінчуючи виробництвом і закінчуючи відвантаженням готової продукції. Кожен етап процесу ретельно контролюється, щоб гарантувати, що наші клієнти отримують стабільно потужні та ефективні харчові добавки кожного разу, коли вони замовляють.

Дизайни для здоров'я

З 1989 року Designs for Health є надійним джерелом харчових продуктів найвищої якості для медичних працівників, підтверджених дослідженнями. Клієнти Designs for Health можуть бути впевнені, що, замовляючи у нас, вони отримують високоякісну харчову добавку професійного рівня, розроблену та виготовлену відповідно до нашого підходу «Наука перш за все».

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Монолаурин (Monolaurin)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн.
У наявності
Добавки для підтримки Імунитету