Terry Naturally, Hair Renew Formula, Витаміни для волосся, 60 капсул

Код: 17590
Основне фото товара Terry Naturally, Hair Renew Formula, Витаміни для волосся, 60 ...
(4.9)
Олія насіння проса з біотином. Живить виснажене волосся. Підтримує нормальний ріст волосся. Може зменшувати випадіння волосся, пов'язане з віком. Для зміцнення вашого здоров’я. Дієтична добавка. Без ГМО. Продукт пройшов лабораторні випробування на ще...
Вага: 0.14 кг

Terry Naturally Витаміни для волосся 60 капсул

Terry Naturally, Hair Renew Formula, Витаміни для волосся, 60 капсул

Опис

На відміну від шампунів і кондиціонерів, які можуть лише тимчасово покращити зовнішній вигляд вашого волосся, Hair Renew Formula забезпечує баланс поживних речовин для підтримки волосся зсередини.

Насіння проса. Унікальний рослинний інгредієнт, який містить мікроелементи й амінокислоти для підтримки вироблення кератину — основного будівельного елемента волосся.

Біотин - необхідний у процесі оновлення фолікулів і коренів волосся, які вже ростуть. Підтримка росту здорового волосся може зробити волосся густішим і блискучішим.

Вітаміни групи B. Підтримують вироблення енергії в клітинах волосяних фолікулів, що швидко ростуть, які необхідні для структурної підтримки.

Цинк. Доведено, що він покращує якість волосся, особливо сухого та ламкого.

Ці компоненти, поряд з іншими ключовими інгредієнтами добавки Hair Renew Formula, об'єднано для забезпечення максимальної поживної підтримки нормального росту волосся.

Волосся потребує поживних речовин для процвітання

Hair Renew Formula містить життєво важливі поживні речовини, які стимулюють ріст волосся в фолікулах і допомагають підтримувати силу волосся. Ці потужні інгредієнти підтримують кератин — ключовий білок, який природно зустрічається в волоссі. Дослідження показали, що нормальне виробництво кератину сприяє міцнішому та здоровішому волоссю.

Було доведено, що олія з насіння проса, а також біотин і специфічні амінокислоти, відіграють критично важливу роль у виробленні кератину та подальшому рості волосся.

Використання

Рекомендації для застосування: приймати по 2 капсули на день протягом 30 днів, в подальшому приймати по 1 капсулі на день. Для отримання додаткових переваг в подальшому можна приймати по 2 капсули.

Композиція

Cоняшникова олія, желатин, лецитин, гліцерин, бджолиний віск, очищена вода, мальтодекстрин, оксид заліза, олія розмарину.

Містить сою (менше 5 частин на мільйон).

Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, молочних продуктів, штучних ароматизаторів, штучних консервантів.

Виробляється підприємством, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP).

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість в 2 капсулах:Кількість% від добової норми
Калорії20 
Усього жирів2 роки3 %†
Усього вуглеводів0,5 року 
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Terry Naturally, Tri-Iodine 3 mg, Йод 3 мг, 90 капсул
(4.9)
1094 грн.
Доставка
Terry Naturally, Tri-Iodine 12.5 mg, Йод 125 мг, 180 капсул
(5)
2551 грн.
Доставка