BioSil, Generate Your Own Collagen Naturally, Генератор колагену, 60 капсул

Код: 14175
Основне фото товара BioSil, Generate Your Own Collagen Naturally, Генератор колаге...
(5)
Клінічно підтверджена ефективність. Створіть власний колаген природним чином. Оригінальна формула ch-OSA. Гарна шкіра, волосся та нігті. Сприяє здоров’ю кісток і суглобів. Дієтична добавка. Без штучних барвників та ароматизаторів. Без ГМО. Виготовлено екологічним способом. Виробляється ще...
Вага: 0.08 кг

BioSil Генератор колагену 60 капсул

BioSil, Generate Your Own Collagen Naturally, Генератор колагену, 60 капсул

Опис

Етичне виробництвоBioSil створюється провідними дослідниками колагену відповідно до найвищих етичних стандартів, від розробки до виробництва.Підвищіть рівень 3 протеїнів для красиСтан вашого волосся, шкіри та нігтів залежить від трьох білків, відомих як «3 протеїни для краси». BioSil підвищує рівень усіх трьох.Колаген:розгладжує дрібні та глибокі зморшки.Еластин: підтягує шкіру та робить її еластичною.Кератин: підвищує товщину й міцність волосся, а також зміцнює нігті.Клінічно підтверджені результатиBioSil було клінічно протестовано під час подвійних сліпих плацебо-контрольованих клінічних випробувань. Результати досліджень опубліковані в поважних, рецензованих медичних журналах, які мають високий індекс цитування.Advanced Collagen GeneratorПісля 21 року рівень колагену щороку знижується на 1,0–1,5 %. Клінічно доведено, що BioSil підвищує рівень утворення колагену. До того ж, BioSil використовує природні механізми формування колагену, що існують в організмі. Ось чому весь колаген, отриманий за допомогою BioSil, буде мати код вашої ДНК. Ми гарантуємо, що при виробництві BioSil ніколи не використовуються зовнішні тваринні інгредієнти.

Використання

Приймати по 1 капсулі двічі на день.

Композиція

Діоксид кремнію, очищена вода, оболонка капсули складається з гідроксипропілметилцелюлози.Цей продукт не містить сої, молочних продуктів, яєць, кукурудзи, пшениці, глютену, риби й молюсків, горіхів та деревних горіхів.
Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Кремній (у вигляді стабілізованої холіном ортокремнієвої кислоти) (ch-OSA)5 мг*
Холін (ch-OSA)100 мг18 %
* Добову норму не визначено.
Клінічні факти
Стабілізована холіном ортокремнієва кислота (ch-OSA)
Клінічно підтверджене дозування
ch-OSAКлінічно підтверджена ефективність1 капсула 2 рази на день
ch-OSA був протестований у суворих подвійних сліпих плацебо-контрольованих клінічних випробуваннях щодо ефективності та безпеки. Результати опубліковані в рецензованих медичних журналах.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Генератор колагену