Zint, Raw Organic Cacao Nibs, Продукти харчування, 227 г

Код: 12244
Фото товару Zint, Raw Organic Cacao Nibs, Продукти харчування, 227 г
Фото складу Zint, Raw Organic Cacao Nibs, Продукти харчування, 227 г
Фото використання Zint, Raw Organic Cacao Nibs, Продукти харчування, 227 г
Основне фото товара Zint, Raw Organic Cacao Nibs, Продукти харчування, 227 г
(5)
Супер інгредієнти зроблено просто. Шоколадні чіпси Nature's. Веганський. Перевірено без глютену - біоперевірено. Сертифікат справедливої ​​торгівлі. USDA Organic. Перевірений проект без ГМО. Органічний продукт сертифікований CCOF. 100% неалкалізовані какао-боби Дивовижно потужний антиоксидант. Наповнений ресвератролом. Сприяє молодості ще...
Вага: 0.28 кг

Zint Продукти харчування 227 г

Zint, Raw Organic Cacao Nibs, Продукти харчування, 227 г

Опис

100% неалкалізовані какао-бобиThe Purest Form of ChocolateТемний, декадентський, романтичний. Шоколад - одне з унікальних задоволень природи. У той час як більшість магазинного шоколаду поставляється з додаванням інгредієнтів, які підривають користь для здоров’я, шоколад у формі чистого какао є нічим іншим, як смачним суперпродуктом проти старіння. Завдяки вмісту антиоксидантів у чорниці в 20 разів більше, ніж у чорниці, це один із найпотужніших антиоксидантів у світі. Він також наповнений ресвератролом, магнієм, залізом, марганцем і сполуками, що покращують настрій, пропонуючи значні переваги для вашого щастя, краси, здоров’я серця та загального благополуччя. Відмінність Zint: наші органічні какао-крупки, сертифіковані справедливою торгівлею, повертають шоколаду його корисність. сутність. Вирощені в Андських горах Перу з ідеальним кліматом і рівномірно розподіленими опадами, наші какао-боби вибірково збирають вручну для досягнення стиглості. Після ферментації та сушіння на сонці зерна дезінфікують, очищають від лушпиння та подрібнюють на хрусткі сирі крупки з насиченим смаком, які зберігають усі дивовижні поживні речовини какао.

Використання

Какао-крупка універсальна і смачна. Спробуйте замінити їх шоколадною стружкою в таких рецептах випічки, як печиво та брауні, приготуйте суміші з горіхами та сухофруктами, подрібніть їх і додайте до смузі або просто перекусіть ними прямо з пакетика!

Композиція

Органічні сирі какао-боби. Інформація про алергію: наше какао не містить усіх поширених алергенів, включаючи пшеницю, глютен, молочні продукти, арахіс, горіхи та сою.
Склад:
Розмір порції: 1 столова ложка (7,5 г)
Порцій в упаковці: близько 30
 Сума на порцію% добової норми*
Калорії45 
Загальний жир4 г5%
Насичених жирів2 г10%
Транс-жири0 г 
Холестерин0 мг0%
натрію0 мг0%
Загальний вміст вуглеводів2 г1%
Харчові волокна2 г7%
Загальний цукор0 г 
Включає 0 г доданого цукру 0%
білокg2%
Вітамін D0 мкг0%
Кальцій6 мг0%
Залізо0,24 мг2%
Калій41 мг0%
*% добової норми (DV) говорить вам, скільки поживної речовини в порції їжі сприяє щоденному раціону. 2000 калорій на день використовуються для загальних порад щодо харчування.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Продукти харчування (Food)